1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Rock Festivali yapılacak
Rize'de Rock Festivali yapılacak

Rize'de Rock Festivali yapılacak

İlki geçen yıl yapılan Rize Rockfest’in ikincisi 28 Temmuz cumartesi günü saat 12:00 de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

A+A-

Ana sponsorluğunu Deva Gıda’nın üstlendiği Rock Festivalinin en önemli özelliği 5 Rizeli Rock grubunun sahne alması olacak. Sahne alacak gruplar ise sırasıyla Apsimati, Sapiens, Rockset, Anafour, Sitetra ve Hutupis. Rocksetin bir diğer özelliği ise Karadeniz’in ilk ve tek bayan Rock grubu olması.


Tertip komitesi ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten sponsor firma temsilcisi Melih Çalışır, 5 Rizeli grupla beraber Rize de bir ilkin gerçekleştiğini belirterek, “Rock festivaline gelecek olanlara nefis bir müzik ziyafeti çekilecek. Ayrıca katılanlar, davetiyelerin üstündeki numaralara göre çeşitli hediyeler kazanacaklar. Yine il dışındaki rock severlerin de konseri izleyebilmeleri için internetten canlı yayın yapılacak. Sponsor firmalar olarak dünya ve Türkiye devleri var. En büyük hedefimiz ise seneye Rize’ye Türkiye’nin en iyi rock grubunu getirmek, ardından da çadırlarla yaylada Rock festivalini gerçekleştirmek.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum