1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE YILIN ANNESİ İÇİN 10 ADAY BELİRLENDİ
RİZE’DE YILIN ANNESİ İÇİN 10 ADAY BELİRLENDİ

RİZE’DE YILIN ANNESİ İÇİN 10 ADAY BELİRLENDİ

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi bu yıl beşincisi düzenlenen “Rize Yılın Annesini Seçiyor” etkinliğinin hazırlık çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

A+A-

Başvurular için son tarih olarak belirlenen 30 Nisan’a kadar alınan anne adayı önerileri Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı başkanlığında toplanan komisyon tarafından değerlendirilerek yapılan başvurular arasından oylama yöntemiyle, ankete tabi tutulacak ilk 10 anne adayı belirlendi.

anne2.20150502170014.jpg

2 Mayıs’ta başlayıp, 7 Mayıs’a kadar devam edecek olan internet anketleri ve yüz yüze anketlerle yılın annesi halk tarafından belirlenecek. 10 Mayıs 2015 Pazar günü anneler günü için hazırlanan özel bir programla anneler ödüllendirilecek.

anne1.20150502170026.jpg

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada, “Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak; Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’nın eşleri Hanife Yazıcı Hanımefendi başkanlığındaki birbirinden değerli üyelerden oluşan komisyonumuzla birlikte; geleneksel hale getirdiğimiz ‘Rize Yılın Annesini Seçiyor’ etkinliği ile tüm annelerimizin anneler gününü kutlarken, bir yandan da özel bir hikayeye sahip olan fedakar annelerimizin hikayelerini dinlemek ve onların önünde?saygımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda çok özel anneler tanıma fırsatı yakalamıştık. Bu yıl da birbirinden değerli annelerimizi tanımanın ve onların hikayelerini paylaşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Her annenin özel ve yılın annesi olmaya aday olduğunu bir kez daha belirtir, etkinliğimizi benimseyen ve destekleyen herkese şükranlarımızı sunarız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız