1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZELİ GAZİ PEÇE'YE ANLAMLI ZİYARET
RİZELİ GAZİ PEÇE'YE ANLAMLI ZİYARET

RİZELİ GAZİ PEÇE'YE ANLAMLI ZİYARET

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde vatani görevini yaparken mayına basarak bir ayağını kaybederek gazi olan Rizeli asker Kadir Peçe'ye evinde anlamlı ziyaret.

A+A-

Rize Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençleri beraberinde Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Bayraktar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte Batman’ın Hasankeyf ilçesinde vatani görevini yaparken mayına basarak bir ayağını kaybederek gazi olan Kadir Peçe'yi evinde ziyaret ettiler.

Gazi Kadir Peçe, yapılan anlamlı ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “Devletimizden maddi anlamda bir beklentimiz yok tek isteğim unutulmamak, Ben bu vatan için görev yaparken bir ayağımı kaybettim gençlerimizin bizi unutmaması mutlu ve mesut etti. Bizleri unutmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

gazi1.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ise, “Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bağımsızlığını, milletimizin istiklalini korumak adına, bayrak inmesin, ezan susmasın diye düşmanlarla savaşarak kara toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 19 Eylül Gaziler günü öncesinde ziyaretimizde Gazimiz Kadir Peçe’yi bir nebzede olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.

gazikosusu.jpg

ATA'YA SAYGI KOŞUSU
Atatürk'ün Rize'ye gelişinin 90. yıldönümü kutlama programında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcular tarafından "Ata'ya Saygı Koşusu" gerçekleştirildi. Ardından Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı sporcular tarafından Rize Valisi Ersin Yazıcı’ya Türk Bayrağı takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız