1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'nin bayan topçuları Trabzon'da
Rize'nin bayan topçuları Trabzon'da

Rize'nin bayan topçuları Trabzon'da

Rize Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. Tur grup eleme maçları için gittiği Trabzon’da final mücadelesi veriyor.

A+A-

2010–2011 sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. tur maçlarında Trabzonspor’la 0–0 berabere kalan ve Samsunspor’a 4–3 yenildikten sonra da Amasyaspor’u 2–1 yenen Rize Belediyespor Bayan Futbol Takımı son maçında Ağrıspor’la karşı karşıya gelecek.

Şampiyonada çok iyi maçlar çıkardıklarını söyleyen Rize Belediyespor Teknik Sorumlusu İdris Ocak, “Yeni bir ekip olmamıza rağmen oynamış olduğumuz maçlarda elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Buradaki amacımız bu genç sporcu kardeşlerimizin arasından birkaç tanesini milli takıma gönderebilmek. Son maçımızı da oynayıp şampiyonayı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Belediyespor Bayan Futbol Takımı’nın kuruluşundan itibaren bizlerden desteğini esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı’ya, Kulüp Başkanımız İlyas Ataç’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

38432

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. tur maçlarında, eleme gruplarını birinci olarak bitiren toplam 6 takım ile 6 grubun en iyi iki grup ikincisi, 23 – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız