1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’nin sorunlarını başbakana anlatacaklar
Rize’nin sorunlarını başbakana anlatacaklar

Rize’nin sorunlarını başbakana anlatacaklar

RTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan 8. Sanayi ve Ticaret Şurası’nda Rize’nin sorunları Başbakan Ahmet Davutoğlu'na anlatacak

A+A-

8. Sanayi ve Ticaret Şurası’nda Rize’nin sorunları Başbakan Ahmet Davutoğlu'na anlatılacak.

8. Sanayi ve Ticaret Şurası Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanların ve 81 ilin oda borsa başkanlarının katılımıyla 8 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şurada Rize ilinin sorunlarını anlatmak üzere Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan sözcü olarak seçildi.

rtb01.jpg

Bu kapsamda Rize Ticaret Borsası’nda (RTB) 8. Sanayi ve Ticaret Şurası’na hazırlık toplantısı yapıldı.

Toplantıya RTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası(RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Memoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Karamustafa, RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman, RTSO Genel Sekreteri Gaffur Karali katıldı.

RTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan’ın sözcü olarak seçildiği toplantıda Rize’nin üç önemli sorununun şurada anlatılması kararı alındı.

Şurada aktarılacak sorunlar çay sektörünün sorunları ve çözüm önerileri, Rize’nin ulaşım ve turizmle ilgili sorunları ve Kaçak ürünlerle mücadele sorunları olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum