1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor ilk çalışmasını yaptı
Rizespor ilk çalışmasını yaptı

Rizespor ilk çalışmasını yaptı

Rizespor, çiçeği burnunda teknik direktörü Rıza Çalımbay ile ilk çalışmasını Antalya'da yaptı. Çalımbay, takviye ve üst sıralardan bahsetti.

A+A-

Çaykur Rizespor’da ikinci yarı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, takımın başında ilk idmanına çıktı. Çalımbay: "ikinci yarıda Çaykur Rizespor’u hak ettiği yere taşıyacağız, kadromuza gerekli takviyeleri yapacağız" dedi.
KONDİSYON ÇALIŞTILAR
Çaykur Rizespor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
 
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenmanda futbolcularına kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirterek, "Antalya kampında takımın eksiklerini daha iyi göreceğiz ve bu doğrultuda takıma takviye yapacağız. Ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor'u hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
 
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman sonrası aynı tesislerde çalışan Gaziantepspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Erdoğan Arıca'ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.
Çaykur Rizespor, yarından itibaren günde çift antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum