1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'yi, Kayseri'yle örnekledi
Rize'yi, Kayseri'yle örnekledi

Rize'yi, Kayseri'yle örnekledi

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu, haksızlığa uğradığı için Kayseri'de yüzde 80 oranına ulaşan Abdullah Gül'ü Rize'ye örnek gösterdi.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili adayı Ali Bayramoğlu, Güneysu’da Keçiören Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Orta Ada çarşı projesi temel atma töreni ile hayırsever bir işadamının desteğiyle düzenlenen toplu sünnet şöleninde Rizeli seçmene seslendi. Abdullah Gül’e Cumhurbaşkanlığı sürecinde yapılan haksızlığın Kayseri’de oy patlamasına neden olduğunu söyleyen Ali Bayramoğlu,


“Bugün Kayserili, Abdullah Gül’e yapılan yanlışlık karşısında kenetlenerek oy oranını yüzde seksene çıkarmıştır. Peki, soruyorum sizlere. Aslında bu hak kendi elindeyken, topluma karşı sorumluluklarım devam edecek diyerek diğer bir kardeşine verebilen R. Tayyip Erdoğan, Kayseri’de Abdullah Gül’e verilenden daha fazla desteği hak etmiyor mu?” dedi.

Rize Milletvekili Abdülkadir Kart ile vekil adayları’nın da katıldığı Güneysu ilçesindeki törende Orta Ada çarşı projesinin temeli 10. Yıl Marşı eşliğinde atıldı.

Sünnet şöleninde ise Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak korku ve heyecanlarını yenmelerine yardımcı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum