1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Saddam gitti, efsanesi bitmedi!
Saddam gitti, efsanesi bitmedi!

Saddam gitti, efsanesi bitmedi!

idam edilen Irak'ın eski Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'in siluetinin ay yüzeyinde oluştuğu dedikodusuyla eline dürbün alan sokağa fırladı!

A+A-

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ne bağlı Ahmet Kara köylüleri, idam edilen Irak'ın eski Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'in siluetinin ay yüzeyinde göründüğünü iddia etti. Köyde eline dürbün ve röntgen alan köylüler, ay veya güneş tutulmasını değil, Saddam Hüseyin'in infaz öncesi halindeki resmini görmek için köy meydanında toplandı.
Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ne bağlı Ahmet Kara köylüleri, Suriye'deki akrabalarından gelen bir telefon ile gece saatlerinde köy meydanında toplandı. Suriye'deki akrabalarının kendilerine "Dışarı çıkın ve Saddam'ın siluetini ay yüzeyinde izleyin" dediklerini belirten köylüler, kısa sürede yayılan dedikodu üzerine ellerine dürbün ve röntgen filmlerini alarak, köy meydanında toplandı. Saddam Hüseyin'in siluetini gördüklerini iddia eden köylüler," İdam edilmeden önceki hali ile Saddam, aya yansıdı" dedi.
Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ne bağlı Ahmet Kara köylüleri, olup bitenlerin bir dedikodudan ibaret olmadığını belirterek, "Saddam'ın siluetini gerçekten görüyoruz", "Gördüğüme dair iddiaya bile girerim", "Saddam'ın başı kıbleye dönüktü. Başının bir tarafında ise arma vardı", "Boynuna ip geçirilmiş vaziyette duruyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum