1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Samsunspor'dan Rize'ye dostluk teşekkürü
Samsunspor'dan Rize'ye dostluk teşekkürü

Samsunspor'dan Rize'ye dostluk teşekkürü

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Rizespor yönetimine gösterdikleri ilgi ve dostluk nedeniyle teşekkür etti.

A+A-

PTT 1. Lig’de cumartesi günü oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçına skordan çok dostluklar damgasını vurdu.

Maç öncesi Samsunsporlu taraftarlar tribünde Çaykur Rizesporlu taraftarlara çiçekler vererek Karadeniz birlikteliğini ve dostluğunu herkese gösterdiler. Bunun yanı sıra Çaykur Rizespor yöneticileri de kırmızı-beyazlı kafileye misafirperverlik gösterdiler. Özellikle Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Başkan Emin Kar ile yakından ilgilendi.

samsunkalkavan.jpg

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Çaykur Rizespor yönetimine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek, "Çaykur Rizespor bizim ebedi dostumuzdur. Rize'de en iyi şekilde ağırlandık. Sayın Başkanımız Metin Kalkavan ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyorum. Bu arada, taraftarımızın ve rakip takımın taraftarının maç öncesi ve maç sırasında gösterdiği sağduyu bizleri fazlasıyla mutlu etti. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu güzel görüntülerin sezon boyunca sürmesini bekliyoruz" dedi.

TARAFTARLAR TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, "Herkesin büyük olayların çıkmasını beklediği Çaykur Rizespor deplasmanında her iki takım taraftarlarının göstermiş olduğu olgunluk Türkiye'ye örnek olmuştur" dedi.


taraftar1.20121001162736.jpg
Rizespor ile Samsunspor arasında oynanacak olan Karadeniz derbisi öncesi sanal ortamda yapılan bütün tahriklere rağmen Samsunspor taraftarının sağduyusunu koruduğunu belirten Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, "Rize'ye çiçeklerle giden Samsunspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Herkesin büyük olayların çıkmasını beklediği Rize deplasmanında her iki takım taraftarlarının göstermiş olduğu olgunluk bütün Türkiye'ye örnek olmuştur" diye konuştu.

taraftar2.20121001162753.jpg

Geçmişte iki takım taraftarları arasında husumetin bulunduğuna dikkat çeken Şimşek, "İki tarafında samimi şekilde ellerini uzatması halinde geçmişte yaşanan bütün olaylara sünger çekmenin ne kadar kolay olduğunu hep beraber gördük. Gerek Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarları olmak üzere uzattığımız dostluk elini karşılıksız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Sayın Emin Kar'ın 'Tribünlerde ne kavga ne de küfür istiyorum' sözünü ilke edinerek takımımıza destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız