1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SEÇİM İRTİBAT BÜROLARINI BİRLİKTE AÇTILAR
SEÇİM İRTİBAT BÜROLARINI BİRLİKTE AÇTILAR

SEÇİM İRTİBAT BÜROLARINI BİRLİKTE AÇTILAR

AK Parti Rize Milletvekili adayları Karal, Ayar ve Bak Rize Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürolarının açılışını birlikte yaptılar.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak seçim çalışmaları kapsamında Rize şehir merkezi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı.
Açılış programlarına Ak Parti Rize Milletvekillerinin yanı sıra Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti İl Başkanı Vekili İshak Alim, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

akpart3.20150427204234.jpg

BAŞBAKAN’IN MİTİNGİNE DAVET
28 Nisan Salı günü saat 17:00’de Rize Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan Başbakan Davutoğlu’nun mitingine vatandaşları davet eden Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, 7 Haziran günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olarak büyük bir başarı sağlamak istediklerini, açılan seçim irtibat bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.

akpart23.jpg

7 HAZİRAN’DA YENİ BİR REKOR
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar yapmış olduğu konuşmada, “2011 seçimleri yeni rekorlarımızın ilk işaretiydi. Ondan sonra rekorlar sürekli devam etti. Şu anda 7 Haziran’da yeni bir rekorun bizleri beklediğini görmekteyim” dedi.

akpart1.20150427204309.jpg

BÜYÜK USTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A YAKIŞIR BİR SONUÇ
Büyük Türkiye’yi yoluna devam ettirebilme noktasındaki çalışmalarını başarıyla sonuçlandıracaklarını söyleyen Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, “Büyük Lider, Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde Allah’ın izniyle ona yakışır bir sonucu bütün dünyanın gözlerinin önünde başarılı bir şekilde sergileyeceğiz. 7 Haziran günü Türkiye demokrasisi için bir şölen günü olacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız