1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şiddet toplantısına imzalı giriş!
Şiddet toplantısına imzalı giriş!

Şiddet toplantısına imzalı giriş!

Rize'deki "Eğitimde Şiddet" konulu toplantıya giriş yapan herkes imza atmak zorunda kaldı. Katılımın fazla olması ise dikkat çekti.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa tertiplediği “Eğitimde şiddet” toplantısı büyük bir katılımla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Konunun şiddet olduğu bir toplantıda salona girişlerin ise imza karşılığında yapılması dikkat çekti. İmza karşılığı salona girişin bizzat Rize Valisi Kasım Esen’in talimatı doğrultusunda yapıldığı belirtildi.

Önceki gün aynı salonda Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan huzur toplantısına katılım olmamasına rağmen bugünkü “Eğitimde Şiddet” konulu toplantıya yoğun bir ilginin gerçekleşmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Kültür merkezindeki toplantıda konuşan Rize Valisi Kasım Esen büyük canilerin yarı eğitilmiş insanlardan oluştuğunu söyleyerek, “Çözüm üretmek şiddetle olmaz. Şiddetin olmadığı bir toplum istiyoruz” dedi.
 
Paneli sunan Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Er, konuşmacı olarak katılan Ankara Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Oğulmuş, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi Adem Solak, Adalet Bakanlığı eğitim merkez başkanı Murat Cevher ise eğitimde şiddetin sadece Türkiye’de olmadığını tüm dünyada yaşandığını söylediler.
Konuşmacılar; eğitimde şiddetin önüne geçmek için işbirliğinin şart olduğunu, işbirliğinin de aile, okul yönetimi ve öğrenciden oluştuğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum