1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Son hafta Rize’ye seyahat için gideriz!
Son hafta Rize’ye seyahat için gideriz!

Son hafta Rize’ye seyahat için gideriz!

Gençlerbirliği'ni zor bir maçın ardından 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'da son hafta Rize maçı seyahat amaçlı olabilir mi?

A+A-

Galatasaray’ın 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Haftaya şampiyonluğu ilan ederiz, son hafta Rize’ye de seyahat amaçlı gideriz” dedi. 
Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beşiktaş maçında şampiyonluklarını ilan edeceklerine inandığını söyledi.

“HAFTAYA ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDERİZ”
23 Mayıs tarihinde yapılacak başkanlık seçiminin sorulması üzerine Yasaman, “Sportif A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanıyım. Seçim ile ilgim yok. Galatasaray için çalışmaya devam ediyoruz. Çok güzel bir galibiyet oldu ama çok heyecanlandık. Son dakikada o golü yemememiz iyi oldu. Herkes bizim şampiyonluğumuzu istiyoruz. Stres olunca rahat oynayamıyorsunuz. İkinci devreye kalınca stres oluyor. Bundan sonra şampiyonluğu kaybetmek mümkün değil. Diğer takımlar da puan kaybediyor. Haftaya Beşiktaş’ı da inşallah yeneceğiz. Daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ın çok ümidi kalmadı. Haftaya şampiyonluğu ilan ederiz, son hafta Rize’ye de seyahat amaçlı gideriz” dedi.

albayrak1-001.jpg

ALBAYRAK DA MEMNUN

Galatasaray'ın Rizeli Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sneijder benim hayatımı da, maçı da kurtardı" dedi. 
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Gençlerbirliği çok iyi bir takım. Top 90 dakika durmadı. Allah’a şükürler olsun Sneijder benim hayatımı da, maçı da kurtardı. İki maç kaldı. 180 dakikada kolay olmayacak. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Bu güzel günde 3 puan aldığımız için sevinçliyiz” dedi.

“BENİM GİBİ BİR KAÇ YÜZ KİŞİ DE KALP KRİZİ GEÇİREBİLİRDİ”
Stancu’nun kaçırdığı gol pozisyonunun hatırlatılması üzerine Albayrak, “Herhalde stadyumda benim gibi birkaç yüz kişi de kalp krizi geçirebilirdi. Olmadı mı olmuyor. 90 dakikanın sonunda gülen biz olduk” diye konuştu.

Albayrak da geçen haftalarda, şampiyonluk yarışının son hafta Rize maçına kalmaması için dua ettiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum