1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tebrik için gönderilen çiçekleri sattı!
Tebrik için gönderilen çiçekleri sattı!

Tebrik için gönderilen çiçekleri sattı!

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, kendisine tebrik için gönderilen çiçekleri satarak elde edilen geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verecek.

A+A-

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, yaptığı açıklamada, satılan çiçeklerden elde edilen geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceklerini söyledi. 

cicek2-002.jpg

Belediye başkanı seçilmesin ardından kutlamak için makamına yüzün üzerinde çiçek gönderildiğini ifade eden Çervatoğlu, "Göreve geldiğimiz takdirde tebrik ve kutlama çiçeklerini satacağımızı beyan etmiştik. Elde edilen geliri de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceğiz. Çiçekleri satarak 10 bin 96 lira gelir elde edildi. İhtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip kendilerine ulaştıracağız." diye konuştu. 

cicek1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum