1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tirvana Peynircilik, Ankara'da şube açıyor
Tirvana Peynircilik, Ankara'da şube açıyor

Tirvana Peynircilik, Ankara'da şube açıyor

Rize ve Artvin’de 9 şubesi bulunan Karadeniz’in yöresel peynircisi Tirvana Peynircilik 10’uncu şubesini Ankara’da açıyor.

A+A-

Tirvana Peynircilik yöresel ürünleriyle çok yakında Ankara’da şubeleşmeye başlıyor.

serkanengin.jpg

Firma ortaklarından Serkan Engin çok yakında 10’uncu şubelerini Demetevler İvedik Caddesinde Ankara halkının hizmetine sunmaya hazırlandıklarını ifade ederek, “Babadan oğula peynirci olarak bölgemizde hizmet veren firmamız, 2007’de başlattığı şubeleşerek büyüme politikasını sürdürüyor. 50’ye yakın çalışanıyla bölgemizde istihdama katkı sağlamaktadır. Ankara’da yaşayan Rizeli müşterilerimizin yoğun istekleri üzerine Başkent’te şubeleşmeye devam etme kararı aldık. Demetevler İvedik Caddesinde Ankara’daki ilk şubemizi açmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hızlı bir şekilde Ankara’nın bütün ilçelerinde mağaza açarak müşterilerimize hizmet vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

tirvana7.jpg

tirvana6.jpg

tirvana5.jpg

tirvana4.jpg

tirvana3.jpg

tirvana2.jpg

tirvana1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum