1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Trabzon Valisi Okutan, Çaykur'da
Trabzon Valisi Okutan, Çaykur'da

Trabzon Valisi Okutan, Çaykur'da

Güvenlik önlemleriyle ilgili Rize’ye gelen Trabzon Valisi Nuri Okutan, Çaykur Genel Müdür’ü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Karadeniz Oyunları çerçevesinde güvenlik önlemlerini görüşmek üzere Rize’ye gelen Trabzon Valisi Nuri Okutan Sakarya Valiliği döneminden tanıştığı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye iadeyi ziyarette bulundu.
Vali Okutan’ı makamında Genel Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım ve Dr. Turgay Turna ile birlikte karşılayan Genel Müdür Ekrem Yüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken kendilerine 2007 yılı ürünü beyaz çay ve yeşil çay ikram etti.

İkram edilen beyaz çayı ilk defa içtiğini ve çok beğendiğine belirten Vali Nuri Okutan; “Sayın Genel Müdürümüze iadeyi ziyarete geldim. Ben Sayın Genel Müdürümüzü bölgeye gelmeden önce de Sakarya’dan tanıyor ve biliyorum. Kendileri çok çalışkan ve gayretli bir insandır. Bölgedeki sorunlarla da yakından ilgilendiğini müşahede ediyorum. Bundan dolayı çok memnunum. ÇAYKUR’daki çalışmalarında bundan sonra da başarılar diliyorum.” Dedi.
Genel Müdür Ekrem Yüce ise ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, “Sayın Valimizi daha sık görmek istiyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız