1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Ardeşen'de
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Ardeşen'de

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Ardeşen'de

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Rize’nin Ardeşen ilçesine gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ardeşen GSK ve Ardeşenspor kulüplerini ziyaret etti.

A+A-

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rize’nin Ardeşen ilçesine gitti. 

Hacıosmanoğlu ilk olarak Ardeşenliler ve Trabzonspor severler tarafından Ardeşen Girişi Hacışahinoğlu Tesisleri’nde tulum eşliğinde karşılandı. Burada bir grup taraftarın sevgisiyle karşılaşan Hacıosmanoğlu sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Hacıosmanoğlu daha sonra Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş’i makamında ziyaret etti. Burada Kaymakam Memiş ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Hacıosmanoğlu bir taraftarın “Şu Fenerbahçe’yi Pazar günü yeninde canımı yiyin” isteğiyle karşılaştı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu isteğe karşı “Biz Fenerbahçe’yi de yeneceğiz, senin canın da sağ olacak.” diye konuştu.

Hacıosmanoğlu Ardeşen Belediyesi’ne geçerek burada başkan vekili Mustafa Okumuş ve belediye meclis üyeleriyle bir süre sohbet etti. Hacıosmanoğlu'na bu ziyaretler kapsamında Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mustafa Okumuş tarafından hediyeler verildi.

tas3.20140912154542.jpg

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen GSK’lı bayan hentbolcuların idmanına katıldı ve bir süre kulüp yönetimi, teknik ekip ve sporcularla sohbet etti.

ts2.20140912154553.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette Ardeşen GSK Asbaşkanı Şaban Ali Biberoğlu, Antrenörler Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı ve sporcular tarafından karşılanan Hacıosmanoğlu, kulüp yönetici ve teknik heyetine yeni sezon da ligde ve Avrupa’da başarılar diledi.

ts1.20140912154607.jpg

Geçen sezon ligi 3. sırada tamamlayarak büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Temsilcimiz inşallah bu sezon Rize’ye bir kupa getirir. Gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası salon çıkışında gazetecilerin bu hafta sonu Trabzon’da oynanacak olan Trabzonspor–Fenerbahçe maçının skorunu sormaları üzerine “Bunun cevabını ben vermem. Futbolcular sahaya çıkarak en güzel cevabı kendileri verecekler” ifadelerini kullandı.

ard1.20140912215025.jpg

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu son olarak Ardeşenspor Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Hacıosmanoğlu’nu burada Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular karşıladı.

ard3.20140912215217.jpg

Hacıosmanoğlu, Ardeşenspor kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu’nun Ardeşenspor’a destek istemesine “Elbette ki destek vereceğiz.” dedi.

ard2.20140912215036.jpg

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Cuma namazını Ardeşen’de kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

ard5.20140912215233.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum