1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da Ersun Yanal gitti Şota geldi
Trabzonspor'da Ersun Yanal gitti Şota geldi

Trabzonspor'da Ersun Yanal gitti Şota geldi

Trabzonspor'da teknik direktör Teknik Direktör Ersun Yanal istifa ederken, Şota Arveladze ile anlaşmaya varıldı. Kampa Gürcü teknik adam yönetiminde gidilecek.

A+A-

Trabzonspor yönetimiyle sorun yaşan teknik direktör Ersun Yanal görevini bıraktı. 
Geçtiğimiz sezon Vahid Halilhodzic'in yerine takımın başına geçen, bu sezon ise Süleyman Hurma'nın sportif direktör olmasıyla birlikte hem Hurma'yla hem de yönetimle transfer konularında sıkıntılar yaşayan Ersun Yanal görevi bıraktığı belirtildi. Yönetim ise bu konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Ersun Yanal ile Trabzonspor'un transferler konusunda sıkıntı yaşadığı ve takımda istemediği oyuncular Constant, Yatabare ve Waris konusunda yönetim ile görüş ayrılığı yaşadığı öğrenildi. Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasından sonra bordo-mavili kulübün bir dönem Trabzonspor forması da giyen teknik direktör Shota Arveladze ile anlaştı.

Şota Arveladze ile anlaşmaya varılırken, kampa Gürcü teknik adam yönetiminde gidileceği açıklandı..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum