1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tüm annelere çiçek verilecek
Tüm annelere çiçek verilecek

Tüm annelere çiçek verilecek

Ak Parti kadın kolları tarafından Anneler günü dolayısıyla başlatılan çalışmayla tüm annelere çiçek verilmesi amaçlanıyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Ak Parti Kadın kolları tarafından başlatılan çalışmayla anneler günü dolayısıyla tüm Türkiye’de çiçek dağıtımı başlatıldı. Pazar Ak parti kadın kolları tarafından da bugün tüm ev ve işyerlerinde çiçek dağıtılmaya başlandı.



Pazar Ak Parti Kadın Kolları temsilciliğinden yapılan açıklamada “Bugünün ve yarının annelerinin anneler günü kutlu olsun. Bu kapsamda her anneye mutlaka bir çiçek ulaştırmak için ekiplerimiz tek tek ev ve işyerlerini ziyaret etmeye başladı. Annelerin bir gün değil senenin her gününde anılması, onların bir çiçek kadar narin ve değerli olduklarını hatırlatmak babından tüm dünya ile aynı anda annelerimize sürpriz yapmak istedik” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum