1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Yazıcı huzurevinde yaşlıların elini öptü
Vali Yazıcı huzurevinde yaşlıların elini öptü

Vali Yazıcı huzurevinde yaşlıların elini öptü

Vali Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

A+A-

Bayramların buruk geçtiği yerlerden biri olan Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde misafirlerinin yollarını gözleyen huzurevi sakinleri, Vali Ersin Yazıcı’nın ziyareti ile ayrı bir mutluluk yaşadı.

vali9-001.jpg

Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine Vali Ersin Yazıcı ve Eşleri Hanife Yazıcı, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve diğer ilgililer katıldı.

Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşan Vali Yazıcı, "Değerli büyüklerim ellerinizden öpüyorum. Bayramlarda sizlerin yanında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Ben de sizin bir evladınızım, evim ve makamım her zaman sizlere açıktır. Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi bozmasın. Barış ve esenlik içerisinde nice bayramlara ulaşabilmeyi diliyorum." diye konuştu.

vali8-001.jpg

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ…
Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hatırlarını ve taleplerini soran Vali Ersin Yazıcı, "Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamız. Ramazan Bayramında onları yalnız bırakmak istemedik. Yaşlılarımızın elini öperek hatırlarını sormak bizim birinci vazifelerimiz arasında yer alıyor. Onlara sevgimizin, devletimizin şefkat elini uzatmak için buralardayız. Bu ziyaretler büyük bir aile olduğumuzu göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır. Huzurevi sakinlerimiz ne kadar mutlu olursa biz de devlet olarak görevimizi o kadar yapmış olmanın gururunu yaşarız. Her şey gönlünüzce olsun. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.

vali7-001.jpg

HERKESİ ZİYARETİMİZE BEKLİYORUZ…

Herkesi ziyarete beklediğini dile getiren Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, "Bayramlarımız, günlerimiz güzel geçiyor. Sağ olsunlar burada gelenlerimiz gidenlerimiz çok oluyor. Bizim hiçbir beklentimiz yok. Bizi gelip ziyaret etsinler. Yalnız bırakmasınlar. Halimizi hatırımızı sorsunlar yeterli" ifadelerini kullandılar.

vali6-001.jpg

Huzurevi sakinlerinin büyük bir memnuniyet duyduğu ziyarette yer yer duygulu anlar da yaşandı.

vali4-001.jpg

vali5-001.jpg

vali3-001.jpg

vali2-001.jpg

vali1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız