1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. YENİ BAŞKAN İNCE'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
YENİ BAŞKAN İNCE'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

YENİ BAŞKAN İNCE'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı görevine seçilen Nurettin İnce, bir teşekkür mesajı yayınladı.

A+A-

20 Kasım Perşembe günü gerçekleşen AK Parti Pazar 5. Olağan Genel Kurulunda başkanlık görevine seçilen Nurettin İnce, yayınladığı teşekkür mesajında, kardeşilk ruhu içerisinde siyaset yapacaklarını söyledi.

ince001.jpg

Seçimin hayırlı olmasını dileyen İnce mesajında şu ifadelere yer verdi: "AK Parti Pazar ilçe başkanlık seçim sürecinde, şahsıma ve ekibime verilen destekten ötürü ilçe halkı başta olmak üzere teşkilatımızın kademelerinde görev yapan tüm gönüldaşlarıma şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yapılan ilçe başkanlığı seçiminin özelde Pazar’ımıza ve Rize’mize, genelde de partimize ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresince bunun bir bayrak yarışı olduğu bilincinde olarak, seçimimizi dava arkadaşlarımla kardeşlik havasında tamamladık. Bundan sonra da Pazar ilçemizde AK Parti teşkilatı ve mensupları, kardeşlik ruhu içinde siyasi faaliyetlerine devam edecek ve partimizin misyonunu ve ilkelerini benimsemiş,  bu davaya hizmet edecek pazarlı hemşerilerimizi kucaklayacaktır. Başarının sırrı; saygı, sevgi, dürüstlük, birlik ve beraberlikten oluşmaktadır. İktidar partisi olarak ilçemize yapacağımız hizmetlerde, ortak akıl ve istişare müessesesini devamlı kullanarak daha katılımcı bir yönetim tarzı ortaya koyacağız. İlçemizde, partimizin misyonunu benimseyen, davamıza ve Pazar’ımıza hizmet etmek amacı ile siyaset etmek isteyen Pazarlı hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız. Pazar ilçemizin sorununun hepimizin sorunu olduğunun bilincinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. 24 Kasım 2014 tarihinde, Allah’ın izniyle görevi devralarak faaliyetlerimize başlayacağız. Göreve başlama tarihimin 24 Kasım Öğretmenler Gününe denk gelmesi de benim için ayrıca bir mutluluk kaynağıdır. Bu vesile ile tüm kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarken, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ahirete irtihal eden merhum öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Görev süremizce yapacak olduğumuz hizmetlerimizde dualarınızı esirgemeyeceğiniz dileğiyle muhabbetle selamlıyorum."

nurettinince.20141120163017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum