1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yeni Rize vekilleri teşekkür ettiler
Yeni Rize vekilleri teşekkür ettiler

Yeni Rize vekilleri teşekkür ettiler

Rize'den meclise gitmeye hak kazanan Ak Parti'den Ali Bayramoğlu ve Lütfü Çırakoğlu ile Bağımsız aday Mesut Yılmaz seçmene teşekkür ettiler.

A+A-

AK Parti il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında il başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu seçim sonuçlarını değerlendirdiler. İl başkanı Yılmaz Katmer “Seçimlerin Rize’mize, Türkiye’mize ve AK Partimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye ve Rize’de beklediğimiz oy vatandaşlarımız tarafından bize verilmiştir. Bu günden itibaren bize oy verenlere de vermeyenlere de aynı eşit hizmeti götüreceğiz. Bize oy vermeyenlerin oyunu gelecek seçimde nasıl alabiliriz bunun da hesabını yapacağız.” Dedi.

Milletvekili Ali Bayramoğlu ise açıklamasında “Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bugünden itibaren bu vaatlerimizin yerine getirilmesi için uğraşacağız. Vatandaşımız bize güvenip verdiği her oyun karşılığını hizmet olarak geri alacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” Dedi.
Dr. Lütfi Çırakoğlu ise bu seçimlerde oy oranlarının artığını dile getirerek “Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Mesut Yılmaz’ı da kutlar başarılar dilerim.” Dedi.
Ali Bayramoğlu konuşmaların ardından Mesut Yılmaz’ı hem yaş itibariyle büyük olması hem de siyasette eski olmasından dolayı ziyaret edip tebriklerini sunacaklarını açıkladı.
YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR
Rize’de bağımsız milletvekili seçilen eski Başbakan Mesut Yılmaz da seçim bölgesi Rize’de teşekkür turlarına başladı. Yılmaz’ın ilk durağı, Rize’nin Çayeli İlçesi oldu.

Seçim otobüsünden seçmenlerine hitaben konuşan Yılmaz, Çayelililere teşekkür ederek, “Biz bu yarışa, zorluğunu bilerek girdik. Sizlere güvenerek girdik. Beni mahcup etmediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz bağımsız milletvekili olarak meclise gitmekti. Eğer Çayeli’nin desteği olmasaydı kazanamayacağımı çok iyi biliyordum” dedi.

Yılmaz, konuşmasının ardından Çayeli’ndeki seçim bürosunu ziyaret ederek kendisini karşılayan Anavatan Partisi eski İlçe Başkanı Mustafa Demirci ile sohbet etti. Demirci, “Sizden özür diliyoruz. AKP burada 11 bin 455 oy aldı. Siz de 10 bin 342 oy aldınız. Sizi birinci yapamadığımız için üzgünüz. Özür diliyoruz'' dedi.

Yılmaz daha sonra Rize’nin Pazar İlçesine giderek burada da seçmenlerine hitaben bir konuşma yaptı. Gün içerisinde Rize’nin tüm ilçelerini gezerek teşekkür turlarını tamamlayacak olan Yılmaz akşam saatlerinde Rize’den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum