1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Yenilenen Pazar İlçe Stadı'nı Vali Yazıcı açtı
Yenilenen Pazar İlçe Stadı'nı Vali Yazıcı açtı

Yenilenen Pazar İlçe Stadı'nı Vali Yazıcı açtı

Saha zemini ile tribünleri yenilenen Pazar İlçe Stadı'nda bugün Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın da katıldığı törenle açılış kurdelesi kesildi.

A+A-

Bir süredir bakıma alınan Pazar İlçe Stadı bugün oynanan Pazarspor İnegölspor maçıyla yeniden hizmete açıldı.

acilis.jpg

Saha drenaj ve çim sistemi yenilenen, tribünleri genişletilerek kapatılan ve skorboard eklenen stat, bugün Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

karalvali.jpg

Stat girişinde kurdele kesme töreninin ardından sırasıyla Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, Kaymakam Selçuk Aslan ve Milletvekili Hasan Karal, kısa birer konuşma yaptılar.

plaket.20150118210803.jpg

Kulüp Başkanı Yangın İlçe kaymakamı Aslan’a stadın onarımındaki katkılarından ötürü bir plaket takdim etti.

dosya.jpg

Pazarspor’un tesisleşme konusunda profesyonel kulüpler arasında ender bir özelliğe sahip olduğunu ifade eden Başkan Yangın, "Federasyon tesisi olmayan kulüpleri ayırıyor. Liglerde tesisi olmadan, alt yapısı olmadan profesyonel anlamda mücadele etmek olmayacak. Bu anlamda Pazarspor olarak bizler bir adım öndeyiz.” diyerek, Vali Yazıcı’ya antrenman sahası için düşündükleri yatırımla ilgili hazırladıkları dosyayı sunup destek istedi.

statt.jpg

 Vali Yazıcı da yaptığı konuşmada,”Gençliğin yetiştirilmesinde, eğitim öğretim kurumlarının olduğu kadar spor tesislerinin de vazgeçilmez yeri vardır. Pazar Şehir Stadımızın neredeyse yeniden yapılırcasına birçok yönden görmüş olduğunuz iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının tamamlanmasına müteakip hizmete sunulma sevincini birlikte paylaşıyoruz.  Pazar Stadı, yeni haliyle modern bir tesis oldu.  Rize; kültürde, sanatta, sporda adından söz edilen bir şehir olsun. Bunun için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yeni tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah böyle güzel organizasyonlarda yeniden bir araya geleceğiz.” dedi.

stat.jpg

Stadın açılış kurdelesini Vali Yazıcı Kaymakam Aslan ve vekil Karal birlikte kestiler.

stat1.20150118210841.jpg

galeri.gif

AÇILIŞTAKİ DETAYLAR VE KONUŞMALARIN TAMAMI HABERİN VİDEOSUNDA

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum