1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yörenin altın sesleri sahne aldı
Yörenin altın sesleri sahne aldı

Yörenin altın sesleri sahne aldı

A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından Anneler Günü'ne özel tertiplenen konserde 9 sanatçı sahne aldı.

A+A-

Pazar Mehmet Akif Pirim kapalı Spor Salonu'nda A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından tertiplenen Anneler Günü'ne özel konser programında yörenin yetiştirdiği 9 altın ses, katılanlara neşeli dakikalar yaşattı.

Yörenin önde gelen sanatçıları, Erdal Bayrakoğlu, Yasemin Yıldız, Özlem Devran, Kenan Erman, Osman Selimoğlu, Derya Çalıkıran, Necdet Yıldız, Hüseyin Uçan ve Bahar Bakoğlu'nun sahne aldığı konserde, halk oyunları ekibinin gösterileri de programa renk kattı.

Çay mevsiminin en yoğun günlerinde olmalarına rağmen programa annelerin ilgi göstermesinden memnun kaldıklarını söyleyen A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hamza Kandemir, “Her yıl geleneksel olarak anneler gününe özel program yapıyoruz. Bu yıl yöremizin yetiştirdiği birbirinden değerli ses sanatçılarımızı bir araya getirip tüm annelerin gönüllerince eğlenecekleri bir program yapmayı amaçladık. Çay mevsiminin en yoğun günlerinde olmasına rağmen programa iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum