1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. BAK'TAN PAZARSPOR'U MEST EDEN DESTEK
BAK'TAN PAZARSPOR'U MEST EDEN DESTEK

BAK'TAN PAZARSPOR'U MEST EDEN DESTEK

Pazarspor Osman Aşkın Bak'ın da destekleriyle Spor Toto ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkan Yangın Vekil Bak'a özel olarak teşekkür etti.

A+A-

Pazarspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Pazarspor’a destek ve katkı amacı ile başlatılan çalışmalar çerçevesinde İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili adayı Pazarspor genel kurul üyesi Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ın da destek ve gayretleri ile Spor Toto Teşkilat başkanlığı ile önümüzdeki sezon için reklam ve sponsorluk anlaşması imzalandı.” denildi.

paz-001.jpg

Yapılan açıklamada, sponsorluk anlaşmasının, Ankara’da Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın’ın katıldığı törenle Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Genel Müdürü Ömer Altunsoy ile birlikte imzalandığı ifade edildi.

İmza törenin sonrasında Spor Toto Teşkilat Başkanı M. Muharrem Kasapoğlu yaptığı konuşmada “Özellikle Pazarspor gibi kendi kapasitelerinin ve konumlarının çok çok üstünde faaliyetlerde bulunan ve Spor Toto 2. Ligi’nde yıllardır başarı ile bölgesini temsil ederken Akademi liglerinde onlarca sporcuya emek veren, hentbol ve basketbolda da önemli hizmetler yapan Pazarspor kulübüne destek olmaktan kurum ve şahsım olarak büyük mutluluk duyuyorum ve Pazarspor’a önümüzdeki sezonda tüm branşlar da başarılar diliyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın da tören sonrasında yaptığı konuşmada “Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğluna ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ve Gençlik ve Spor Bakanlığına bu önemli destekleri için teşekkür ediyorum. Bu desteğe bundan öncede olduğu gibi layık olmaya çalışacağız ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yangın, bu desteğin alınmasında emeği geçen, gayret gösteren İstanbul Milletvekili ve AK Parti Rize Milletvekili adayı Dr. Osman Aşkın Bak'a da özellikle teşekkür ederken kendisine minnettar olduklarını belirtti.

Yangın, “Sayın Osman Aşkın Bak, siyasete atılmadan önce de Pazarspor’un her zaman yanında oldu. Bundan önce de gerek stadyumumuzun büyütülüp yenilenmesi, gerek antrenman sahaları yapımı için Orman Genel Müdürlüğünde yer kiralanması ve daha önce yine Spor Toto Teşkilat Başkanlığından alınan sponsorluk destekleri için de çok önemli çalışmalar yaptı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum