1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. BURAK PAZARSPOR'DAN SÜPER LİG'E UÇTU
BURAK PAZARSPOR'DAN SÜPER LİG'E UÇTU

BURAK PAZARSPOR'DAN SÜPER LİG'E UÇTU

Pazarspor’un başarılı ve genç kanat oyuncusu Burak Taşdemir, Mustafa Akçay'ın çalıştırdığı Süper Lig ekibi Akhisar'a transfer oldu.

A+A-

Sezon başından itibaren birçok kulübün transfer listesinde yer alan Muhammed Burak Taşdemir Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediye Gençlik ve Spor kulübü ile iki yıllık anlaşmaya vardı.

Aydınspor ile önceki hafta el sıkışan genç oyuncu, maddi konularda anlaşamayınca transferden vazgeçmişti.

Erzurum’da Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediye Gençlik ve Spor kulübü ile yapılan anlaşmaya Pazarspor kulübünü temsilen Başkan Danışmanı Hasan Balta hazır bulundu.

Yapılan anlaşma gereği Pazarspor transfer bedeli haricinde Burak’ın başka bir kulübe transfer olması halinde transfer ücretinin % 10’unu Pazarspor’a ödeyeceği yönünde bir anlaşma imzaladı.

pazarspor-muhammed-burak-ta.jpg

Burak Taşdemir, yaptığı açıklamada, “Bir yıl formasını giydiğim ve Süper Lig’e transfer olmamda katkı sağlayan Pazarspor kulübüme, Şevki Tonyalı ve Hasan Çelik hocalarıma, tüm emeği geçenlere ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

buraktasdemir.jpg

Hasan Balta ise yaptığı açıklamada, ”Eski teknik direktörlerimizden Mustafa Akçay’ın da hocalığını yaptığı Akhisar Belediyespor’a bir Süper Lig takımına sporcu vermek bizleri mutlu etti. Bu, aynı zamanda sporcunun yeteneklerinden dolayı elde ettiği başarıdır. Onun elde edeceği başarılar bizleri de mutlu edecektir. Her zaman takipçisi olacağız” dedi.

Pazarspor Kulübü Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada ise “Sporcumuzun yaptığı Süper Lig transferi bizleri de mutlu etti. Tüm emeği geçenlere ve Hasan Balta’ya teşekkür ederken, sporcumuz Muhammed Burak Taşdemir’e bu güne kadar göstermiş olduğu başarıların bundan sonra da artarak devam etmesi dileklerimiz ile başarılar diler ve teşekkür ederiz.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum