1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Çaykur turnuvasında Pazarspor finale yükseldi
Çaykur turnuvasında Pazarspor finale yükseldi

Çaykur turnuvasında Pazarspor finale yükseldi

Çaykur Çalışanlarının ilk kez organize ettiği halı saha futbol turnuvasında finale Pazarspor ile Sporting Tarım takımları yükseldi.

A+A-

Çaykur bünyesindeki ilgili işletmelerden kurulan 24 takımın katılımıyla başlayan turnuvada finali Pazarspor-ile Sporting Tarım takımları oynayacak.

turnuva2-002.jpg

Yarıfinal maçında Pazarspor, Organik Pazar’ı 2- 1 mağlup ederek ilk finalist olurken ikinci finalist Kemalpaşa’yı 7-1 mağlup eden Sporting Tarım oldu.

Maçlara ilgi oldukça fazlaydı. Çaykur genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, Çaykur Pazar Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Köroğlu, Çaykur Fabrika Müdürlerinden Fahrettin Demir, Muammer Pertek, Çaykur merkez ve taşradaki fabrikalarından çok sayıda personel ve sporseverler maça ilgi gösterdi.

turnuva7-002.jpg

Günün ilk yarı final maçı adeta Pazar derbisine sahne oldu! Grup maçlarında ve çeyrek finalde oynadığı etkili oyun ve skorlarla muhtemel şampiyon adaylarından biri olan Pazarspor, yarı final maçında Organik Pazarspor’la Star halı sahada karşı karşıya geldi.

turnuva6-002.jpg

Karşılıklı ataklar şeklinde oynanan maçın ilk yarısında, iki takım da gol atmaya muvaffak olamayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla girildi.

İkinci devrenin hemen başında Zekeriya uzaktan attığı şutla kalecinin de hatasından istifade ederek, Pazarspor’u 1-0 öne geçirdi.

Maçın sonları yaklaşırken Organik Pazar, İsmail’in kafa golüyle maçta 1-1’lik eşitliği sağladı.

Bu golün ardından Adil, attığı golle Pazarspor’u 2-1 öne geçirdi ve maçta başka gol olmayınca Pazarspor rakibi Organik Pazarı 2-1 mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu.

Günün 2. Yarı final maçında Sporting Tarım ile Kemalpaşa karşı karşıya geldi.

Kemalpaşa ilk golü penaltıdan atıp öne geçmesine rağmen, İbrahim ve Yılmaz Akyıldız’ın gollerine engel olamayınca ilk yarıyı Sporting Tarım’ın 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

2. devre adeta gol yağmuru başladı. Emin ve Yılmaz’ın peş peşe  attıkları gollerle maç bir anda 4-1 oldu. Maçtan tamamen kopan Kemalpaşa art arda kalesinde golleri görmeye devam eti. Şaban attığı mükemmel bir golle  maçı 5-1 yaptı.

Maçın son dakikalarında Yılmaz kendisinin 2. takımının 6. golünü atarken, Şaban son dakikada, yine sahneye çıkarak maçın skorunu 7-1 olarak tayin etti.

Bu galibiyetle Sporting Tarım Finalde Pazarspor’un rakibi oldu

Final maçı önümüzdeki hafta belirlenecek bir günde oynanacak. (Osman Köseoğlu)

turnuva5-002.jpg

turnuva4-002.jpg

turnuva3-002.jpg

caykurpazarspor.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız