1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. ÇEVİK: 'PAZARSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK'
ÇEVİK: 'PAZARSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK'

ÇEVİK: 'PAZARSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK'

“Ben kişisel olarak hedefimi şampiyonluk olarak koydum” diyen Pazarspor Teknik Direktörü Oktay Çevik, “Bunu başarabilecek güçte ve inançtayız" ifadelerini kullandı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazarspor Teknik Direktörü Oktay Çevik, ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında uzun süre önde götürdükleri maçı 2-1 kaybetmenin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, “Sonuç istediğimiz gibi olmadı bu bir gerçek. Fikstür çekildiği günden itibaren büyük bir istek ve arzu ile Bayrampaşa maçına hazırlanmıştık. Kazanmanın bize gerek moral olarak, gerek takım olma yolunda çok büyük bir adım attıracağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Maçın genelinde oyunun kontrolü elimizde olmasına rağmen, futbolda olabilecek ufak tefek konsantre eksiklikleri nedeni ile hiç ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Şunu samimiyetle söyleyebilirim ki futbol hayatım boyunca tuhaf maçlar oynadım, şampiyonluklar yaşadım, küme düşmeler yaşadım ama beni bu kadar üzen bir maç olmamıştır. Şunun için; ucu ucuna yetişmiş son anda hazırlanmış bir arada bir çift kale dahi oynamamış takım. Bütün bunlara rağmen o takımın ortaya koyduğu performans, arzu ve istek, maça hazırlanma… Tüm bunlara rağmen ortaya konan futbol, gol iyi; memnunuz. Oyuncuların ortaya koyduğu futbol bizi memnun etti. Cezalılarımız, sakatlıklarımız var. Onlar da iyi olunca Pazarspor’un bu ligde yenemeyeceği hiçbir takım yoktur.” diye konuştu.

pazarspor4-001.jpg

ÇEVİK: 'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'

“Ben kişisel olarak hedefimi şampiyonluk olarak koydum.” diyen Çevik, “Bunu başarabilecek güçte ve inançtayız. Bunda da hiçbir abartı yoktur. Ordu maçıyla bir çıkış yakalayıp devam edeceğiz. Mutluluk verici bir tablo da şudur; Bayrampaşa maçında hakem düdüğü çaldığı anda sahada tam 9 tane Rizeli futbolcu vardı. Bu çok önemli ve benim hayalini kurduğum bir yapıydı. Bu çok önemlidir. Bu, Pazarspor’un vizyonudur. Dolayısıyla bu da çok mutluluk verici bir şey. 11’in dışında oyuna giren bütün oyuncular Pazar’ın kendi oyuncularıdır; bu da çok önemli bir şey. Bu bundan sonra da böyle olacaktır. Bu kadroyu kurarken buna çok dikkat ettim ben. Sezon başında da söz vermiştim ‘Pazarlı oyuncuların önünü kesmeyeceğim’ diye. Bundan sonra da bütün alternatifler belki ilk 11’ler hep yerli çocuklardan olacak. Çok büyük uğraşlarımıza rağmen belki onlar tam istediğimiz gibi değiller ama futbolcu böyle olunuyor. Seni üzüyor, söylediğini bir süre yapamıyor ama sabırla bunlara inanmaya, şans vermeye devam edeceğiz. Pazarspor’un bu seneki yolu doğru bir yoldur. Burada taraftarımızın da mutlak desteğine ihtiyacımız var. Belki daha önce hazırlık maçlarında kafasında soru işareti olanlar olmuştur ama bunların hiç birinin doğru olmadığını göstereceğiz. Bir kez daha söylüyorum; ben kişisel olarak hedefimi şampiyonluk olarak koydum ve buna inanıyorum’’ dedi.

video1.png


ÇEVİK: 'PAZARSPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK' paylaşan: pazar53

pazarspor3-001.jpg

pazarspor2-001.jpg

pazarspor1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum