1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Ceyhun'u TS aldı, Karaman'ı dert!
Ceyhun'u TS aldı, Karaman'ı dert!

Ceyhun'u TS aldı, Karaman'ı dert!

Trabzonspor'un Ceyhun'u transfer etmesi Ankaragücü'ne dert oldu. Teknik Direktör Hikmet Karaman "Vay halimize" diyor!

A+A-

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'a transfer olan yıldız futbolcuları Ceyhun Eriş'in takımdan ayrılmasının ardından takım olarak neler yapabileceklerini merak ettiğini söyledi.
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ceyhun'un Trabzonspor'a transferinin ardından yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ikinci yarısı için tüm hazırlıkları Ceyhun kendi takımlarında oynayacakmış gibi yaptıklarını ifade etti. Trabzonspor'un Ceyhun'un transferi için çok bastırdığını ve sonunda kulüp olarak Ceyhun'un transferinde bir sakınca görmeyerek yıldız futbolcuyu Bordo-mavili ekibe sattıklarını belirten Karaman, şöyle konuştu: "İki haftadan beri Trabzonspor, Ceyhun'u transfer etmek istiyordu. Biz de Ceyhun'un Trabzon'a gitmesinde bir sakınca olmadığına karar verdik. Biz 2 gün öncesine kadar bu transferin olmayacağı şeklinde bir karar almıştık. Ama Trabzonspor'un bu transferde baskılı olması ve Ziya Doğan'ın beni araması Ceyhun'un Trabzonspor'a gitme kararını almamızı sağladı. Biz ligin ikinci yarısına Ceyhun'la oynayacakmış gibi hazırlandık. Ceyhun çok kaliteli bir futbolcu. Bizim oyun anlayışımızda önemli bir yeri var. Artık olay değişti. Ceyhun olmadan kuracağımız takımın bize neler getireceğini merak ediyorum"
Karaman, Ceyhun'un yerini mutlaka dolduracaklarını ve bu doğrultuda Alex Yordanov ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Hikmet Karaman, ayrıca Trabzonspor'dan aldıkları Murat Ocak'ın transferinin takım için çok önemli olduğunu ve bu bölgedeki eksiklerini kapattıklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum