1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. DİYARBAKIR RİZE'YE EKSİK KADRO GELİYOR
DİYARBAKIR RİZE'YE EKSİK KADRO GELİYOR

DİYARBAKIR RİZE'YE EKSİK KADRO GELİYOR

Ligde kötü günler geçiren Pazarspor'un Rize'de oynayacağı maçta Diyarbakır BB as kadrosundan yoksun olarak sahaya çıkacak.

A+A-

Lig başladığı 7 haftadır galip gelemeyen ve 4 puanla ligin son sıralarına demir atan Pazarspor, hafta sonu Rize'de oynayacağı Diyarbakır maçında galip gelerek kötü gidişe son vermeyi arzuluyor.  

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un yarın Pazarspor’la yapacağı maç Pazar Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Rize’de oynanacak. Diyarbakır ekibi, yarın Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzona geçip oradan da karayolu ile Rize’ye gidecek.

Pazar ilçesindeki stadın bakımda olması nedeniyle karşılaşma Yeni Rize şehir Stadı’nda oynanacak. Daha önce 15.30 olarak açıklanan maçın başlama saati de 14.00 olarak değiştirildi ve kulüplere tebliğ edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın öğleden sonra Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a giderek oradan da Rize’ye karayolu ile geçecek.

DİYARBAKIR'DA SAKAT FUTBOLCULAR VAR
8 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında oynaması gereken Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının Kobani gerginliği nedeniyle TFF tarafından ileri tarihe ertelenmesinden sonra Pazarspor maçına odaklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da maç öncesinde önemli eksikler var.

Kocaeli Birlikspor maçında sakatlandıktan sonra 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ercan Çapar yapılan tedavi ile iyileşerek oynamaya hazır hale geldi. Aynı maçta sakatlanan Emrah Hasan Balcı ise bu maçta forma giyemeyecek.

Yine sakatlıkları devam eden Samet, Mansur ve Ahmet de Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

PAZARSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Pazar günü Rize Yeni Şehir Stadında Diyarbakır BB ile karşılaşacak olan Pazarspor'a moral yemeği verildi.

pazars2.20141011003702.jpg

Sezon başından itibaren İstediği sonuçları sahaya yansıtamayan Mavi Beyazlılar’a Yönetim kurulu üyeleri tarafından moral yemeği verildi.

pazars1.20141011003714.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın da katıldığı yemekte Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Karabekir, Doğan İnce, Ali Telatar Hızır Yıldız, Turan Karahan ve Birol Kılıç da yer alırken teknik ekip ve futbolculara Pazar günü oynanacak Diyarbakır BB maçı öncesi moral verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum