1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kayıp öğretmen hala bulunamadı
Kayıp öğretmen hala bulunamadı

Kayıp öğretmen hala bulunamadı

1.5 ay önce Çamlıhemşin İlçesi'nde otomobiliyle Fırtına Deresi'ne uçan İlköğretim Okulu Öğretmeni Orhan Azizağaoğlu hala bulunamadı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde otomobiliyle Fırtına Deresi'ne uçan İlköğretim Okulu Öğretmeni Orhan Azizağaoğlu, 1.5 aydır süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.
Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde 1.5 ay önce meydana gelen kazada Çamlıhemşin Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Orhan Azizağaoğlu ve eşi Esra Azizağaoğlu, Rize'den Çamlıhemşin İlçesi'ne giderken araçlarıyla birlikte Fırtına Deresi'ne uçmuşlardı. Kazada Esra Azizağaoğlu yaralı olarak kurtarılırken Orhan Azizağaoğlu ise Fırtına Deresi'nin azgın sularına kapılarak kaybolmuştu. Rize Sivil Savunma ekipleri, Jandarma ekipleri ve halkın 40 gündür yürüttüğü arama çalışmalarına rağmen Azizağaoğlu'na halen ulaşılamadı. Özel sualtı kameraları ile yapılan detaylı aramalarında sonuç vermediği bildirildi. Genç öğretmenin bulunması için arama çalışmalarına devam ediliyor.
İlgili Haberler:
Fırtına deresine yuvarlandılar
Çamlıhemşin'de gözyaşı seli
Fırtına Orhan'ı geri vermiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız