1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. KENDİ KALECİYDİ AMA 4 GOL KRALI ÇIKARDI!
KENDİ KALECİYDİ AMA 4 GOL KRALI ÇIKARDI!

KENDİ KALECİYDİ AMA 4 GOL KRALI ÇIKARDI!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in görev ayrı dönemlerde, ortaya çıkardığı gol kralları son yıllara damgalarını vurdu. Güneş, Trabzonspor'da 3, Bursaspor'da 3 gol kralı çıkardı.

A+A-

Süper Lig'de bu sezon Bursaspor'u çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, Türk futboluna bir gol kralı daha kazandırdı. Yeşil-beyazlı takımda Fernando attığı 22 gol ile 2014-2015 sezonunun gol kralı olurken, teknik direktör Şenol Güneş ise görev yaptığı ayrı dönemlerde dördüncü gol kralını ortaya çıkarmış oldu.

TRABZONSPOR'DA ÜÇ GOL KRALI ÇIKARDI

Teknik direktör Şenol Güneş, uzun yıllar oyuncu olarak kalesini koruduğu uzun yıllar ise farklı dönemlerde teknik direktörlük görevini yürüttüğü Trabzonspor'da 3 gol kralı çıkardı. Tecrübeli teknik adam; Shota, Fatih Tekke ve Burak Yılmaz gibi isimleri Türk futboluna gol kralı olarak kazandırdı. Güneş döneminde 1995-96 sezonunda Gürcü oyuncu Shota Arveladze 25 golle, 2004-2005 sezonunda ise Fatih Tekke 31 golle krallığı elde ederken, 2011-2012 sezonunda Burak Yılmaz 33 golle krallığı elde etmişti.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu sezon görev aldığı Bursaspor'da ilk yılında bir gol kralı daha çıkardı. Yeşil-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Fernandao attığı 22 golle 2014-2015 sezonu gol kralı olarak tarihe geçti. Güneş ise Fernandao'nun gol kralı olmasıyla birlikte görev yaptığı dönemlerde dördüncü gol kralını çıkarmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum