1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Minareden basın açıklaması
Minareden basın açıklaması

Minareden basın açıklaması

Ovit Yaylası'nda yarın düzenlenecek olan şenliklere dikkat çekmek isteyen tertip komitesi caminin minaresinde basın açıklaması yaptı!

A+A-

Rize'nin İkizdere İlçesi Ovit Yaylası'nda yarın düzenlenecek olan ve 250 bin kişinin katılması beklenen 'Küresel Isınmaya Tepki' hareketine dikkat çekmek isteyen Ekşioğlu Vakfı Başkanı işadamı Ali Ekşi, İkizdere'de çıktığı cami minaresinde basın açıklaması yaparak Türkiye'de yaşayan herkesin bu eyleme katılmasını istedi.

Minaredeki basın açıklamasında her yıl şenlik havasında geçen Ovit etkinliklerinin bu yıl farklı bir amaca hizmet edecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Vakıf Başkanı Ali Ekşi, "Küresel ısınma ve vadiye yapılması düşülen hidroelektrik santrali projesiyle bir hayli zor günler geçiren İkizdere ve Fırtına vadileri sadece Rize'nin değil sadece Karadeniz Bölgesi'nin değil tüm Türkiye'nin sahip çıkması gereken çok önemli bir davadır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum