1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar'da şimdi de liseler arası turnuva başladı
Pazar'da şimdi de liseler arası turnuva başladı

Pazar'da şimdi de liseler arası turnuva başladı

Pazar'da ilk ve ortaokullardan sonra şimdi de liseler arası futbolcu seçme turnuvaları başladı. Etkinliğe yaklaşık 300 lise öğrencisi katılıyor.

A+A-

Pazar’da Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından tertiplenen ve alt yapı hocaları Kadem Morgül ile İsmail Payal’ın organize ettiği turnuvaya; Pazar’dan Atatürk Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, 10 Mart Sağlık Meslek Lisesi ile Özel Kaçkar Sağlık Liselerinin 9,10 ve 11. sınıf karmaları katılıyor.

turnuva1.20150422102101.jpg

20 Nisan’da başlayan ve 5 Mayıs’a kadar devam edecek turnuva maçları sentetik sahada oynanıyor. 3 etapta devam edecek olan ve yaklaşık 300 lise öğrencisinin katıldığı turnuvada yetenekli öğrenciler de belirlenecek.

kademmorgul.jpg

Antrenör Kadem Morgül, daha önce ilkokulla arası turnuva ve devamında da ortaokullar arası futbol etkinliğinin tertiplendiğini ifade ederek, “İlk ve ortaokullar arası turnuvalarda 500 öğrencimizi izleme fırsatı bulduk. Bunların arasında çok yetenekli öğrenciler keşfettik. Trabzonspor tesislerinde idmana çıkıp orada bu yetenekli oyuncularımızla Trabzonspor minikleri arasında hazırlık maçları oynadık. Öğrencilerimiz bir şekilde vitrine çıktılar. Burada Trabzonspor alt yapı hocaları da bizim değerlerimizi görüp, Trabzonspor tesislerini idman için kendilerine açtılar. Şimdi de lise öğrencilerimizi tarama fırsatı bulacağımız turnuva başladı. Maçlarımızı sentetik sahada oynuyoruz. İnanıyoruz ki yaklaşık 300 kişilik bu dev organizasyonda Türk futboluna yeni yetenekler kazandıracağız.” dedi.

necatsagbasanadolulisesi1.jpg

anadoluogretmenlisesi.jpg

ataturklisesi.jpg

endustrimesleklisesi.jpg

imamhatiplisesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız