1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR LİGE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
PAZARSPOR LİGE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

PAZARSPOR LİGE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Ligin ilk maçında İnegölspor'a konuk olan Pazarspor, yenilenmiş kadrosuyla çıktığı müsabakayı 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 kaybetti.

A+A-

Bursa'da oynanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup maçında, İnegölspor - Pazarspor maçı ev sahibi ekibin 3-1 galibiyetiyle sona erdi.

pazarspor2014.jpg

STAT: İnegöl İlçe
HAKEMLER: Levent Aktan, Fatih Söyler, Uğur Erdoğan
İNEGÖLSPOR: Ali, Kemal, Alişan, Bilal, Uğur, Yılmaz (dk. 82 Mahmut), Emrah, Ömürcan (dk. 74 Yasin), Muharrem, Raif, Okan (dk. 90 Mümin)
PAZARSPOR: Onur, Hakan Macit, Hasan (dk. 79 Mülayım), Nuh, Devrimcan, Uğur, Cabir (dk. 86 Serkan), Burhan, Salih, Taner, Emre (dk. 59 Nezir)
GOLLER: Dk. 8 Burhan (Pazarspor), dk. 15 ve 73 Raif, dk. 33 Muharrem (İnegölspor)
SARI KARTLAR: 16’ Emre, 40’ Cabir (Pazarspor) 59’ Yılmaz (İnegölspor)

paz1.20140831220952.jpg

Maça Pazarspor 8. dakikada Burhan'ın attığı golle 1-0 önde başladı. Ev sahibi ekip bu gole 7 dakika sonra Raif ile cevap vererek skoru eşitledi. 33. dakikada Muharrem'in attığı golle İnegölspor 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda İnegölspor Raif ile bir gol daha buldu ve maçı 3-1 kazandı.

pazar3.20140831221005.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR:

8. dakikada Pazarspor atağında Hasan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde iyi yükselen Burhan’ın kafa vuruşunda top direğe çarparak filelele gitti: 1-0.
15. dkikadasol kanattan Alişan’ın kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde kafalardan seken topu Raif nefis röveşata ile ağlara gönderdi: 1–1.
23. dakikada sağ kanattan Muharrem’in kullandığı serbest atışta, savunma arasından iyi yükselen Okan’ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
33.dakikada ceza alanı dışında sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta Muharrem’in plase vuruşunda top 90’dan filelere gitti: 2-1.
46. dakikada Yılmaz’ın pasında ceza sahası içerisinde Okan Deniz’in vuruşunda top az farkla auta gitti.
51. dakikada gelişen İnegölspor atağında Ömürcan’ın pasında ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Okan’ın şutunda top üst direği sıyırarak auta gitti.
73. dakikada orta alandan gönderilen pasla Pazarspor savunmasının arkasına sarkan Raif, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli futbolcu plase bir vuruşla skoru 3-1’e taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum