1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor sessiz moda geçti!
Pazarspor sessiz moda geçti!

Pazarspor sessiz moda geçti!

Son 5 maçın 5'ini de kazanarak büyük sükse yapan Pazarspor evinde oynadığı maçta Elaziz Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor ligde son 5 haftadır üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettirirken, küme potasından çıkıp Play Off gruplarına kalma şansını da yakalamıştı.

Bugün, yenilenen Pazar İlçe Stadında, kümede kalma mücadelesi veren Elaziz Belediyespor'u ağırlayan Pazarspor, son derece zevksiz ve pozisyon olarak yavan geçen maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı ve 1 puana razı oldu.

Maçın ilk devresinde Elaziz Belediyespor takımının bir topu direkten dönerken ikinci yarıda da Pazarspor kalecisi mutlak bir pozisyonda gole engel oldu.

Pazarspor skoru değiştirme adına son 8 dakikada baskı kursa da golü getirecek son vuruşta başarılı olamayınca maç 0-0 sona erdi.

pazarspor7-010.jpg

STAT: Pazar İlçe
HAKEMLER: Emre Bulut, Tolga Atasoy, Mustafa Burak Dilitatlı
PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Soner Ergençay (dk.87 Can Vural), Mehmet Ali Kıran, Emre Gemici, Muhammed Emin Balcılar, Gökalp Seçal, Mert Özmen, Ozan Karabacak (dk.88 Kadir Yılmaz Çelik), Sinan Yazıcı, Oktay Gümüş, Samet Göker
TEKNİK SORUMLU: Ergün Aytekin
ELAZİZ BELEDİYESPOR: Engin Olgun, Yunus Can Bozkır, Cenk Cengiz (dk.59 Ertuğrul Köktürk), Nihat Apaydın, Gökhan Aydaş (dk.78 Samet Taş), Burak Kavlak, Mazlum Öndil, Enver Abdullah Filiz, Muhammet Can Öztürk, Ali Akburç, Burak Keskin
TEKNİK SORUMLU: Alaettin Tutaş
GOL: Yok
SARI KARTLAR: Dk.27 Burak Kavlak, dk.74 Ertuğrul Köktürk (Elaziz Belediyespor), dk.37 Ozan Karabacak, dk.66 Mehmet Ali Kıran, dk.80 Sinan Yazıcı (Pazarspor)

26.png

paz6-021.jpg

paz5-029.jpg

paz4-032.jpg

paz3-037.jpg

paz2-046.jpg

paz1-052.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum