1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor son etap idmanlarına evinde başladı
Pazarspor son etap idmanlarına evinde başladı

Pazarspor son etap idmanlarına evinde başladı

31 Ağustos'ta start alacak 2. Lig maçlarına 2 haftadan az bir zaman kala Pazarspor, son etap hazırlıklarına evinde başladı.

A+A-

CENGZİ YILDIRIM
Nevşehir kampını tamamlayan Pazarspor bugün Pazarda toplanarak ilk maç öncesi son hazırlıklarını yapmaya başladı.

paz2.20140816234828.jpg

Bugün akşam idmanında toplanan takım yarından itibaren yine günde çift idman ile hazırlıklarını sürdürecek.

hasancelik.20140816234753.jpg

Teknik Direktör Hasan Çelik, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Pazar’da başladığımız hazırlıklarımız Erzurum Nevşehir kamplarının ardından yeniden Pazar’da devam ediyor. Erzurum kampında yavaş yavaş takımı oluşturmaya ve kaynaştırmaya başladık. Nevşehir’de de hazırlık maçlarına dayalı çalışmalarımız oldu. Sabah idman yapıp öğleden sonrada hazırlık maçları oynadık. Hazırlık maçları bizim için ölçü değildi. Biz sadece takımın durumunu değerlendirdik."

paz1.20140816234935.jpg

Takımın gidişatının gayet iyi olduğunu söyleyen Çelik, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Yeni gelen arkadaşlar ile birlikte takım kendi birlikteliğini sağlıyor. Lige inşallah en iyi şekilde hazırlanmak için mücadele veriyoruz. Daha eksiklerimiz var. Onları da tamamladıktan sonra Pazarspor geçen seneye nazaran, sahada ayakta bastığı yeri bilen mücadeleci bir takım haline gelecektir. Ayın 25’ine kadar Pazar’dayız. Bu zaman zarfında da üç tane de hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Eksik olan yerlerimizde bunların tespitini yaptık buralara transfer yapacağız. Bu güne kadar yaptığımız transferler de bu ligin oyuncuları, bu ligde oynamış oyuncular ve bu ligin de genç oyuncuları. Bu anlaşmada takımımızı gençleştirme yönünde de önemli adımlar attık. Birkaç tane de takıma ağabeylik yapması açısından tecrübeli arkadaşlarımız var. Bunlar da olacaktır. Bizlerin verdiklerini onlar da sahada sevgi ve saygı içerisinde yaparak görevlerini yerine getirecektir.”

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum