1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DA İÇ TRANSFERDE 2. ANLAŞMA
PAZARSPOR'DA İÇ TRANSFERDE 2. ANLAŞMA

PAZARSPOR'DA İÇ TRANSFERDE 2. ANLAŞMA

İç transferde Uğur Yanıkdemir ile ilk anlaşmayı yapan Pazarspor, Nuh Aşkın ile de prensipte anlaştı.

A+A-

Transfer çalışmalarının devam ettiği Pazarspor’da Nuh Aşkın ile prensipte anlaşmaya varıldı. İstanbul da yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşılan oyuncu ile prensipte anlaşmaya varılırken resmi imzanın da kısa sürede atılacağı ifade edildi.

Geçen yılın ikinci yarısında transfer edilen Nuh ile bu yıl da anlaşılırken tecrübeli oyuncu Pazarspor’da kalmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu sezon da Pazarsporlu olduğum için mutluyum. İnşallah bu yıl çok daha başarılı bir sezon yaşayacağız.” dedi. 

Pazarspor Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir de yaptığı açıklamada, ”Nuh Aşkın’ı bu yıl da kadromuzda görmek bizi memnun etti. Yaptığımız görüşmeler neticesinde oyuncumuzun menajeri Salih Nişancı’nın da katkıları ile anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum