1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DAN BİR DİZİ ZİYARET
PAZARSPOR'DAN BİR DİZİ ZİYARET

PAZARSPOR'DAN BİR DİZİ ZİYARET

Pazarspor yönetimi yeni Rize Valisi ile Belediye Başkanını ziyaret ederek başarı dilerken, U13 takımı da Pazar Kaymakamlığındaydı.

A+A-

Pazarspor yönetim kurulu, yeni Rize Valisi Ersin Yazıcı ile 30 Mart seçimlerinde Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

pazarspor2.20140610203011.jpg

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, 2. Başkan ve Genel Sekreter Doğan İnce, tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Turan Karahan, basın sözcüsü İstemi Oğuz Agun, yönetim kurulu üyeleri Erdal Hoşver, Kadir Yurtseven ve Zeynep Kurt’dan oluşan heyet ilk önce Rize’ye yeni atanan Vali Ersin Yazıcı’yı, ardından da Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ı makamlarında ziyaret etti.

pazarspor1.20140610202804.jpg

Vali Yazıcı’ya kendi adının yazılı olduğu 53 numaralaı Pazarspor forması hediye eden ve Pazarspor hakkında bilgi veren Başkan Yangın, misyon ve vizyon olarak Rize’yi en iyi şekilde temsil etmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Yangın, Pazarspor’un bölge gençlerinin sportif anlamda umudu olmaya devam edeceğini de kaydederek, hem kurumlardan hem de kamuoyundan gelecek desteklerin, başarı çıtasının yükselmesi anlamında önemli olduğunu kaydetti.

pazarspor3.20140610203113.jpg

BELEDİYE BAŞKANI KASAP’I ZİYARET

Pazarspor heyetini makamında kabul eden Başkan Reşat Kasap, sürekli takip ettiği Pazarspor’un Rize’nin önemli değerlerinden olduğunu ve başarılarının devam etmesinin kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın da camia olarak Rize’yi temsil etmenin kendileri için gurur verici olduğunu ve yeni sezonda kazanacakları başarılarla bu gururu daha da perçinleyeceklerini ifade etti.
Ziyaretin sonunda Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Başkan Kasap’a arkasında Reşat Kasap yazılı Pazarspor formasını hediye etti.


Pazarspor yönetim kurulu ve Başkan Kasap, hediye edilen forma ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAZARSPOR U13 FUTBOL TAKIMI KAYMAKAM ASLAN’I ZİYARET ETTİ

Bu arada, Rize şampiyonu olan Pazarspor U13 takımı İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan’ı ziyaret etti.

pazarspor_kaymakam.jpg

Türkiye şampiyonasına katılmaya ve Rize İlini Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Pazarspor 13 yaş grubu futbolcuları yaşadıkları sevinci paylaşmak için Kaymakam Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

pazarspor_kaymakam2.jpg

Kaymakam Aslan, müsabakalarda Rize’yi temsil edecek olan il birincisi oyuncuları tebrik ederek başarılar diledi ve Türkiye şampiyonasında ihtiyaç duyacakları malzemeler konusunda destek sözü verdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum