1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DAN MECLİS'TE TANITIM ATAĞI
PAZARSPOR'DAN MECLİS'TE TANITIM ATAĞI

PAZARSPOR'DAN MECLİS'TE TANITIM ATAĞI

Pazarspor yönetim kurulu üyeleri Ankara’da Rizeli milletvekillerini ziyaret ederek temaslarda bulundu

A+A-

Başkan Hüseyin Yangın, Yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır ve Bahattin Bozkurt’tan oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan Rizeli milletvekillerini ziyaret ederek hem Pazarspor’un son durumu hakkında bilgi verdi hem de destek talebinde bulundu.

hasankaral.20140711122909.jpg

Pazarspor heyeti Rize milletvekili Hasan Karal ve Nusret Bayraktar Pazarlı İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak, Çayelili Bursa milletvekili İsmail Safi’yi ziyaret ederek forma hediye etti.

Rize milletvekili Hasan Karal, Pazarspor’u her dönem yakından takip ettiğini söyleyerek, “Başbakanımızın spora destek hizmetleri kapsamında Pazarspor’a da desteklerimiz devam edecektir. Bu sene daha da yakından takiple maçları da izlemeye geleceğim” dedi. 

ismailsafi.jpg

İstanbul Millet Vekili İsmail Safi ise Pazarspor’un sportif başarılarını takip ettiklerini, destek vermeye çalışacaklarını söyleyerek, ziyaretlerden dolayı memnunluk duyduğunu ifade etti.

osmanaskibak.jpg

Pazarspor’un her zaman içinde ve destekçisi olduklarını söyleyen İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak da yaptığı açıklamada, “Saha ve tribün yenileme çalışmalarında olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz her konumda devam edecek. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

nusretbayraktar.20140711122954.jpg

Rize milletvekili Nusret Bayraktar da takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Heyet önümüzdeki günlerde Pazarlı Zonguldak milletvekili Mehmet Haberal, Rizeli İstanbul milletvekili Metin Külünk, Kocaeli milletvekili Zeki Aygun, İstanbul milletvekili Durmuşali Torlak, Ankara milletvekili Zelkif Kazdal’ı da TBMM’de ziyaret etmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum