1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarsporlu Uğur'a idman uğuru
Pazarsporlu Uğur'a idman uğuru

Pazarsporlu Uğur'a idman uğuru

Pazarspor altyapısından A takım kadrosuna dahil edilen Uğur Şeremet'in anne ve babası idmanlarda oyuncuyu yalnız bırakmayarak moral desteği sağlıyorlar.

A+A-

Pazarspor’un A kadrosuna dahil edilen genç yetenek Uğur Şeremet’e ailesinden idmanlarda moral desteği. Recep ve Melahat Şeremet çifti, çocukları Uğur’un ilk kez Pazarspor takımında profesyonelliğe yükselmesi ve A takımla birlikte idmanlara başlamasının ardından Pazar ilçe stadındaki idmanları kaçırmıyorlar.

Heyecanla çocuklarını izleyen Şeremet çifti, Uğur’un Pazarspor formasıyla oynayacağı ilk maçı da heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

27479

Baba Recep Şeremet, Pazarspor’un başarılarından gurur duyduğunu ifade ederek, “Uğur yeni profesyonel oldu. Antrenmanlarına mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum. Kendisini, takımı izliyoruz. Pazarspor iyi gidiyor. İnşallah daha iyi olacak. Tek umudumuz daha iyi yerlere gelmesi” dedi.

Anne Melahat Şeremet de Uğur’un daha da iyi olması için duacı olduklarını ifade etti.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum