1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor taraftarın ayağına gidiyor
Rizespor taraftarın ayağına gidiyor

Rizespor taraftarın ayağına gidiyor

Rizespor, başlattığı çalışmalar kapsamında tarafların ayağına gidiyor. Kulüp mobil gezici aracı, ilçe ilçe dolaşarak; maç bileti, kombine ve ürün satışı yapıyor. Ardeşen'in ardından mobil araç şimdi de Pazar ilçesinde olacak.

A+A-

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, başlattığı çalışmalar kapsamında tarafların ayağına giderek mobil gezici aracı ile maç bileti, kombine ve ürün satışı yapıyor. Dün Ardeşen'de başlayan uygulama Perşembe günü de Pazar ilçesinde devam edecek.

erdalyasarhosver.jpg

Konuyla ilgili Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreter Erdal Yaşar Hoşver, taraftarlara seslenerek, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çaykur Rizespor Kulübü mobil gezici aracımız, tüm ilçelerimizi ziyaret ederek hizmet vermeye başlıyor. Atmaca SM ürünlerinin yanı sıra kombine ve Çaykur Rizespor - Bursaspor maç bileti satışı yapacak mobil gezici aracımız 13 Eylül Perşembe günü Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında olacak. Burada, sabah 09.00’dan itibaren akşam 17.00’ye kadar, passolig, kombine, maç bileti, forma ve lisanslı ürünlerin satışı yapılacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız