1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'a Çay Dopingi! İZLE
Rizespor'a Çay Dopingi! İZLE

Rizespor'a Çay Dopingi! İZLE

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve yardımcıları beraberinde Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu'yla Çaykur'u ziyaret ettiler.

A+A-

Hafta sonu deplasmanda Kayserispor’la karşılaşacak yeşil mavili ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay kaleci antrenörü Cengiz Birgen ve Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Çaykur’un yeni ürünlerini deneyen Rıza Çalımbay Kayseri maçı öncesi adeta doping aldıklarını belirterek Genel Müdür Ekrem Yüce’den bu çaylardan futbolcular için de verilmesini istedi.


Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Daha önce de burada görev yaptığımızdan Sayın Genel Müdürümüzü iyi tanıyoruz. Genel Müdürümüzün gülen yüzünü unuttuk, gelip bir görelim dedik. Göreve geldiğimizden bu yana yoğunluğumuzdan dolayı fırsat olmadı. Kayseri maçı öncesi yola çıkmadan bu ziyaretimizi yapmak istedik. Geldiğimiz de çok iyi oldu. Adeta doping aldık. Hem sayın Genel Müdürümüzün güler yüzü hem de burada tattığımız yeni çay çeşitleri bizim için bir doping oldu. 2 tane yeni çay tattık muhteşem bir şey hayatımda ilk defa beyaz çay gördüm ve içtim. Bu çaylardan Sayın Genel Müdürümüz bize verirse çok faydalı olacaktır. Doping gibi” derken Genel Müdür Ekrem Yüce ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek; “Hocamızı yoğun işlerimden ötürü bir türlü ziyaret etme fırsatı bulamamıştık. Demek ki karşı tarafı getirtmek için bazen gitmemek gerekiyormuş. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın hocamıza ve ekibine çok güveniyoruz. İnşallah Çaykur Rizespor’umuzu adına yakışır yerlere taşıyacaklardır. Başarılar diliyor ve bu hafta mutlak 3 puan bekliyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız