1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'dan Hopa'ya anlamlı ziyaret
Trabzonspor'dan Hopa'ya anlamlı ziyaret

Trabzonspor'dan Hopa'ya anlamlı ziyaret

Trabzonspor kafilesi, Hopa'da 8 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de kayıp olduğu sel bölgesinde acılı ailelere taziye ziyaretinde bulundu. Kafile, sanatçı Kazım Koyuncu’nun mezarını da ziyaret ederek Koyuncu’nun ailesiyle görüştü.

A+A-

Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Shota Arveladze, sportif direktör Süleyman Hurma, yönetim kurulu üyeleri Köksal Güney ve Ömer Demir’in yanı sıra futbolcular Cavanda, Aykut Demir, Marko Marin, Muhammet Beşir ile Alper Uudağ'dan oluşan kafile, önce ilçe kaymakamlığını ziyaret etti.

tshopa1.jpg

Burada yoğun ilgiyle karşılaşan kafile, daha sonra Orta Hopa Mahallesine giderek heyelan sonucu yıkılan evde annesini, anneannesi ve dedesini kaybeden Volkan Kara'ya başsağlığı ziyaretinde bulunuldu.

tshopa3koyuncu.jpg

Kafile daha sonra Yenice Mahallesine geçerek sanatçı Kazım Koyuncu’nun mezarını ziyaret etti.

Kafiledekiler, sanatçının ismini yazılı olduğu 61 numaralı formayı mezara bırakırken, Kazım Koyuncu’nun annesi Hüsniye Koyuncu, ablası Canan Erdem ile bir süre sohbet etti.

tshopa4.jpg

Teknik direktör Shota Arveladze, yaptığı kısa konuşmada, "Bu insanlar ölmüyor, yaşıyor. Ailelere teşekkür etmek lazım. Sadece Türkiye için değil sonuçta bu kültür Gürcistan’a da bağlı” dedi.

Abla Canan Erdem’de kardeşinin en çok sevdiği yerin burası olduğunu belirterek "Kazım’ın en çok sevdiği yer burası. Burada evinin olmasını hayal etmişti. Öldükten sonra onun için biz burada ev yapalım dedik. Onu da sel aldı götürdü. Kazım’ın bazı değerlerini yavaş yavaş kaybediyoruz. İstediği şeyleri yapmaya çalışıyorum ama olmadı. Trabzonspor’a da geldikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

tshopa2.jpg

Kafiledekiler son olarak Yoldere Köyü'ndeki 3 kişinin hayatını kaybettiği Miraç Gedik’in evine gelerek aileye başsağlığı diledi.

tshopa5.jpg

Yönetim taziye ziyareti sonrası aileye battaniye ve Trabzonspor forması hediye etti.

TRABZONSPOR HEYETİ, SELDE KAYBOLAN MİNİK TAHA’NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ 
BABA AHMET SU: “MAÇ GECESİ HİÇ UYUMADI, 'BABA BENİ MAÇA GÖTÜR' DEDİ. GALİBİYET SONRASI ÇOK SEVİNMİŞTİ, GÜNLERCE FORMAYLA BİRLİKTE UYUDU”


Trabzonspor heyeti, Artvin’deki sel ve heyelan felaketinde kaybolan 5 yaşındaki fanatik Trabzonsporlu Taha Su’nun ailesini ziyaret etti. 

tshopa6.jpg

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan sel ve heyelan felaketinin ardından kaybolan 5 yaşındaki Taha Su’nun babası Ahmet Su ile görüşen Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Günay, aileye forma, atkı ve battaniye hediye etti.

tshopa7.jpg

Baba Ahmet Su, selden iki gün önceki Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında Taha’nın çok heyecanlı olduğunu ve maç gecesi hiç uyumadığını söyledi. Baba Su, “Maç gecesi hiç uyumadı. Baba beni maça götür dedi. Kahveye geldik formalarını giydi maçı izledi. Galibiyet sonrası çok sevinmişti. Günlerce formayla birlikte uyudu. Trabzonspor onun bir ailesi gibiydi” dedi.

Öte yandan, Artvin’de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde kaybolan 3 kişiden biri olan 5 yaşındaki Taha Su için arama çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum