1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Yangın Pazarlılara değil 400 taraftara teşekkür etti!
Yangın Pazarlılara değil 400 taraftara teşekkür etti!

Yangın Pazarlılara değil 400 taraftara teşekkür etti!

Pazarspor'un Hacettepe'yi 2-1 yendiği maç sonrasında kameralara konuşan kulüp başkanı Hüseyin yangın, "Takım küme düşüyor, tribünde üç dörtyüz gönüldaş var. Pazarlılara değil bu gönüldaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

A+A-

Ligde son viraja girilirken kümede kalma mücadelesi veren Pazarspor kritik maçta play-off için uğraşan Gençlerbirliği’nin pilot takımı Hacettepe’yi ağırladı.

İlk maçta 6 gol yediği Hacettepe’yi Pazar’da 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 2-1 mağlup etmeyi başaran Mavi Beyazlı Pazarspor’da maç sonrası büyük coşku yaşandı.

5 dakikalık uzatma dakikalarının sonunda hakemin bitiş düdüğü ile Pazarspor’da büyük sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Hüseyin Yangın, rakip takım soyunma odası önünde Hacettepe teknik ekibiyle tartıştı.

Bir süre devam eden gerginlik emniyet güçlerinin araya girmesiyle sona ererken kameralara konuşan Yangın, “Yardımcı hocaları futbolcularımıza isim vererek ağır küfürler etti. Ben de gerekeni yaptım. 25 sene biz küfür dolayısıyla hiç uyarı bile almadık. Kimseye de müsaade etmeyiz.” dedi.

Takımın kümede kalma mücadelesi vermesine rağmen taraftarın gerekli desteği sağlamadığını da sitemkar sözlerle dile getiren Yangın, “Demek ki bizi seven, destekleyen üç dörtyüz Pazarspor sevdalısı gönüldaşımız var. Ben onlara teşekkür ediyorum, Pazarlılara değil” ifadelerini kullandı.

Futbolcularla hocaları da tebrik eden Yangın, kalan 3 maçı da alıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Pazarspor Teknik Direktörü şevki Tonyalı ise, son 5 maçın mutlaka galibiyetle kapatılması yönünde kendilerine hedef koyduklarını ve Nazilli deplasmanındaki galibiyetin ardından bugün Hacettepe’yi de mağlup ederek, bitime 3 maç kala umutlarını sürdürdüklerini söyledi. Bu hafta rakiplerinin de kazanması nedeniyle istedikleri avantajın puan cetveline yansımadığını ifade eden Tonyalı, sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

İşte maç sonrası Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı ile kulüp başkanı Hüseyin Yangın’ın yaptığı açıklamalar:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum