1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İmam Hatip Lisesi'nden pilav günü
Pazar İmam Hatip Lisesi'nden pilav günü

Pazar İmam Hatip Lisesi'nden pilav günü

Pazar İmam Hatip Lisesi mezun ve mensuplarının katılımıyla dev bir pilav günü organizasyonu için hazırlık başlatıldı.

A+A-

Pazar’da İmam Hatip Lisesi mezunları, dev bir kaynaşma için hummalı şekilde hazırlıklara başladı.

Daha önce 2 kez yapılan Pazar İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Günü kaynaşma Toplantılarına bir yenisini daha eklemek için sıkı şekilde çalışmalara başladıklarını söyleyen Okul Müdürü Ahmet Çatan, “16–17 Ağustos günlerinde okulumuzda başlayıp Ayder yaylasında final yapmayı hedeflediğimiz pilav günü için şimdiden çalışmalara başladık. Katılım için herkesin birbirini haberdar etmesini istiyoruz. Önceki etkinliklerimizde en çok ‘haberimiz olmadı’ şeklindeki şikâyetlere muhatap olmuştuk. İnşallah bu defa erken başladık ve herkesin haberi olmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

6039.jpg

Etkinliklere sadece okul mezunlarının değil; velilerin, okul çalışanlarının da katılabileceğini ifade eden Çatan, “16 Ağustos Cumartesi günü okulda toplanıp pilav etkinliği düzenleyeceğiz. Ertesi gün ise Ayder yaylasında muhteşem bir doğa ziyafetimiz olacak. Eskiler, yeniler, hocalarımız, müdürlerimiz herkes bir arada olup geçmişi yad edeceğimiz güzel bir pilav günü için tüm okul mensup ve mezunlarını, bu etkinliği duyurmaya, birlikte olmaya davet ediyoruz” dedi.

6047.jpg

Pilav günü etkinlikleri ile ilgili okulun 0 464 612 10 79 numaralı telefonu ve PAİMDER Başkanı Kasım Okumuş’un 0 532 501 24 53, Okul Müdürü Ahmet Çatan’ın 0 542 492 90 53 ve okulun eski müdürlerinden İbrahim Demirrbaş’ın 0 535 404 88 38 numaralı telefonlarından bilgi alınabileceği ifade edildi. (pazar53.com)

ÖNCEKİ ETKİNLİK HABERLERİ:
Pilav gününde bir araya geldiler
Pazar İHL'de duygusal buluşma

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum