1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar maçından sonra kongre var
Pazar maçından sonra kongre var

Pazar maçından sonra kongre var

Pazarspor'un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor'da yaşanan maddi çıkmaz nedeniyle bayram ertesi olağanüstu kongre yapılacak.

A+A-

Sıkıntılarla lige başlayan Erzurumspor'da olağanüstü kongre sesleri yükselmeye başladı. Maddi problemleri aşamayan yönetim, Kurban Bayramı sonrası olağanüstü kongreye gitmeyi gündemine almayı düşünüyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı'nda futbolculara ve personele yapılacak ödemeler, futbolcuların transfer taksitlerinin ikinci bölümü ve maç başı primleri ödemede sıkıntı yaşayan Erzurumspor Yönetim Kurulu, şehirden gerekli desteği bulamayınca olağanüstü genel kurulu gündemine aldı. Bayram öncesi genel kurul kararı almayı uygun görmeyen yönetim, Kurban Bayramı sonrasında yaşanacak gelişmelere göre hareket etmeyi planlıyor.;

Erzurumspor yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Keskin, şu anda alınacak olağanüstü genel kurul kararının kulübe ve takıma bir fayda getirmeyeceğini belirterek, "Bayram geliyor. Personel maaşı var, futbolculara ödeme var. Bunlara harçlık verilmesi lazım. Pazar günü zorlu bir maçımız var. Bütün bunlar düşünüldüğünde yönetim olarak bizim bu insanları yüzüstü bırakıp gitmemiz olmaz. Ancak genel kurul gündemimizde var."dedi.
Yönetim olarak maddi problemi büyüyen Erzurumspor'u daha ileriye götüremeyeceklerini anlatan Keskin, Kurban Bayramı sonrası olağanüstü genel kurul kararının yönetimde bir kez daha ele alınabileceğini söyledi.

PAZARSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Bu arada 8 Aralık Pazar günü evinde Pazarspor'u misfafir edecek olan Erzurumspor'da hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz hafta Trabzon Karadeniz maçında alınan farklı mağlubiyetin etkilerini atamayan futbolcular, Pazarspor maçını kazandırarak taraftara çifte bayram yaşatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız