1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor 2 hafta üst üste evinde oynayacak
Pazarspor 2 hafta üst üste evinde oynayacak

Pazarspor 2 hafta üst üste evinde oynayacak

Sezona İstanbul'da Bayrampaşa mağlubiyetiyle giriş yapan Pazarspor, Lig'in 2. haftasında evinde Orduspor'u ağırlayacak. Mavi Beyazlılar 3. hafta maçını da yine Pazar'da oynayacak.

A+A-

Pazarspor, Lig’in 2. haftasında Orduspor maçıyla taraftarının önüne çıkıyor. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Mavi Beyazlılar sezonun ilk maçında Bayrampaşaspor ile İstanbul’da oynadığı müsabakayı 2-1 kaybetmişti.

13 Eylül Pazar günü kendi sahasında Orduspor ile karşılaşacak olan Mavi Beyazlılar, taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

Teknik Direktör Oktay Çevik, ligin ilk maçında talihsiz bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, “Çok genç ama bizim özümüzü oluşturan bir kadro yapısını, tecrübeli oyuncularla harmanlamaya çalışıyoruz. Lig’e iyi de başladık. Uzun süre önde götürdüğümüz İstanbul’daki Bayrampaşa maçında talihsiz bir mağlubiyet aldık. Ama ben takımımdan umutluyum. Bölgedeki tüm sporseverleri Pazar günü takımımızı desteklemek için maça davet ediyoruz.” dedi.

Pazar İlçe Stadı’nda 13 Eylül Pazar günü oynanacak müsabaka saat 15.30’da başlayacak.

3. hafta ise Pazarspor yine kendi sahasında bu kez Menemen Belediyespor'u ağırlayacak.

cetv001.png
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız