1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor teknik direktörlüğüne Trabzonlu hoca getirildi!
Pazarspor teknik direktörlüğüne Trabzonlu hoca getirildi!

Pazarspor teknik direktörlüğüne Trabzonlu hoca getirildi!

Pazarspor Teknik Direktörlüğüne Trabzonlu teknik adam getirildi. İşte sezon sonuna kadar anlaşma imzalanan yeni teknik adam:

A+A-

Pazarspor’da Oktay Çevik’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Trabzonlu teknik adam Turgut Kural getirildi. Yine futbol takımı idari menajerliğine de Hasan Balta getirildi...

turgutkural01.jpg

Bugünkü Fethiyespor maçını da tribünden izleyen Kural’ın yardımcılıklarını Metin Bak ve Kenan Sivrikaya yapacak.

Maç sonrası Pazarspor yönetimi ile masaya oturan Trabzonlu teknik adam, her konuda anlaşmaya vararak sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

hoca.jpg

Pazarspor Futbol Şubesi Sorumlusu Doğan İnce, yeni teknik heyetin Pazarspor’a hayırlı olmasını dileyerek, “İlk önce geçen yıl takımı kümede tutup, bu yıl da bugüne kadar ellerinden gelen tüm gayreti gösteren Oktay Çevik Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz noktada bir kan değişikliği yapmak durumunda kaldık ve Turgut Kural hocamızı ekibi ile beraber göreve getirdik. Pazarspor büyük bir camia. Daha önce olduğu gibi şimdi de bu sıkıntılı dönemden çıkacağız ve layık olduğumuz yerlere geleceğiz.” diye konuştu.

hasanbalta_doganince.jpg

Hasan Balta ise yaptığı konuşmada, ”2 sene oldu Pazarspor’dan ayrılalı. 2 sene olsa da camianın içindeydik ve bize her ihtiyaç duyulduğunda görevdeydik. Şimdi de aktif olarak, bu defa idari menajer olarak takımla beraber olacağız. Mükemmel bir teknik ekiple başlayacağız. Önceki teknik ekip de mutlaka iyi işler yaptılar, yapmaya çalıştılar, yapabildiklerinin en iyisini yaptılar. Ayrılan ekibe de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı yerden bayrağı teslim alıp, çıtayı biraz daha yükseltip Pazarspor’u layık olduğu iyi yerlere taşımaya çalışacağız” dedi.

doganince_turgutkural.jpg

Pazarspor’un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Turgut Kural, yaptığı açıklamada, “İki tarafa da hayırlı olsun. Pazarspor’da çalışmak onur verici. Pazarspor’u iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım. Başkanımıza da bana bu onuru verdiği için onun nezdinde yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İyi işler olacak, iyi işler çıkaracağız diye düşünüyorum. Çok çalışmak istiyoruz.” diye konuştu.. 

hasanbalta_turgutkural.jpg

turgutkural.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum