1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR U13 TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU
PAZARSPOR U13 TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

PAZARSPOR U13 TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

Pazarspor'un U13 futbol takımı, finalde Ardeşenspor U13 takımını 2-1 mağlup ederek Rize İl Şampiyonu oldu ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

A+A-

Derepazarı Futbol Sahasında Ardeşenspor ile Pazarspor arasında oynanan U13 Ligi Final müsabakasının galibi Pazarspor oldu. Final müsabakasında Pazarspor rakibi Ardeşenspor’u 2-1 mağlup ederek Rize U13 şampiyonu oldu.

pazu13.jpg

Pazarspor U13 takımı Rize İlini Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

pazu13_2.jpg

Final müsabakasını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, Futbol İl Temsilcisi ve TUFAD Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Futbol İl Temsilci Yardımcısı Cafer Kuru, Ardeşenspor ve Pazarspor Kulüp başkanları ve yöneticileri ayrıca sporcuların velileri müsabakayı seyrettiler.

pazu13_3.jpg

U13 Ligi Şampiyonu Pazarspor’a Kupasını Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve ASKF Başkanı Gafur Bayrak beraber takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum