1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan Düzce'de de aynı nakarat!
Pazarspor'dan Düzce'de de aynı nakarat!

Pazarspor'dan Düzce'de de aynı nakarat!

Ligde istikrarsız sonuçlarla yol alan Pazarspor, Düzce deplasmanında da 1-0 önde götürdüğü maçı 2-1 kaybederek bir kez daha hayal kırıklığına neden oldu.

A+A-

Pazarspor evinde Kırıkhan’a 2-0 mağlup olduktan sonra telafi için gittiği Düzce deplasmanında da sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

duzce.jpg

Geçen hafta 6 gol yiyerek taraftarını üzen Düzcespor’da futbolcu ve teknik heyet maç öncesi saha kenarında kenetlenerek galibiyet yemini etti. Taraftarlar da takımı tribüne çağırarak alkışladı ve desteklerini gösterdiler.

pazar6-006.jpg

Düzcespor karşılaşmaya hızlı başladı.

Henüz ikinci dakikada savunma arkasına sarkan Özgür, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Savunma oyuncularının baskısı nedeniyle istediği vuruşu yapamayan Özgür mutlak bir golü kaçırdı.
4. dakikada Özgür yine kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu sefer vuruşunda Pazarspor kalecisi İsmet başarılı bir kurtarışa imza attı.
İlk dakikalardaki baskının ardından oyun biraz daha dengelendi ve maç orta saha mücadelesi şekline büründü.
42.dakikada Pazarspor'dan Mehmet sol kanattan gelen ortaya ayağıyla ön direkte dokundu. Kaleci Salih yakın mesafeden gelen vuruş karşısında çaresiz kaldı ve Pazarspor 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ilk yarısı bu golle 1-0 Pazarspor üstünlüğü ile tamamlandı.

pazar5-007.jpg

İkinci yarıya ev sahibi Düzcespor etkili başladı.
51.dakikada sol kanattan ceza sahasına havalandırılan topa iyi yükselen Tayfun düzgün bir kafa vuruşuyla skora 1-1’lik denge getirdi.
Golden sonra Düzcespor topa daha fazla sahip olmasına rağmen pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadı.
Maçın sonuna eklenen 4 dakikalık ekstra sürede Pazarspor’da orta sahadan kaptırılan topla ev sahibi ekip atağa kalktı. Kaleye giden şut Taha Batuhan’ın ayağına çarpıp Pazarspor filelerine gidince Düzcespor 2-1 öne geçti.
Kalan sürede gol olmayınca Düzcespor 3 puanı hanesine yazdırırken Pazarspor tehlikeli bölgede kaldı.

pazar4-008.jpg

Stat: Düzce 18 Temmuz
Hakemler: Hamit Basık, İrfan Genç, Necmi Demir, Orhan Fahlıoğulları
Düzcespor: Salih Şenbaş, Tayfun Yanar, Zihni Aydın, Sercan Özçelik, Eray Eren, Oktay Gümüş, Berk Baran, İsmail Türk, Kemal Ünal (84' Sinan Çınar), Özgür Akıncı (63' Barış Kazer), Gökhan Karataş (46' Emre Pehlivan)
Teknik Direktör: Tahsin Nazmi Erdenerin
Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, Mustafa Akpulat, İbrahim Demirer (90' Ali Özgür Basa), Aykut Civelek, Taha Batuhan Yayıkcı, Mehmet Mert Özkaptan, İlhan Faruk Güler, Hacı Şükrü Çiçek (84' Maksut Birben), Oğuzhan Demirer, İlyas Sarı (63' Mazlum Öndil), Mehmet Aytemiz
Teknik Direktör: Hakan Tecimer
Goller: DK 42: Mehmet Aytemiz (Pazarspor), DK 56: Tayfun (Düzcespor), DK 90: Taha Batuhan Yayıkcı (kendi kalesine) (Düzcespor)
Sarı Kartlar: DK 24: İlyas Sarı (Pazarspor), DK 29: Berk Baran (Düzcespor), DK 63: Oktay Gümüş (Düzcespor), DK 65: İsmail Türk (Düzcespor), DK 74: Tayfun Yanar (Düzcespor), DK 80: Mazlum Öndil (Pazarspor), DK 80: Mehmet Aytemiz (Pazarspor)

pazar3-007.jpg

pazar2-015.jpg

pazar1-016.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
35 Yorum